up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tacx

Tacx Antares Turbo Trainer

Tacx Antares Turbo Trainer

Tacx Antares Turbo Trainer

plus
  • Play videoTacx Antares Turbo Trainer
  • Tacx Antares Turbo Trainer
  • Tacx Antares Turbo Trainer
  • Tacx Antares Turbo Trainer

Tacx Antares Turbo Trainer

Tuotekuvaus Tacx Antares Turbo Trainer

T 1000 Antares on Tacx-maastopyöräilyvalmentaja . Tämä urheiluväline on erittäin vastustuskykyinen, jonka avulla voit pysyä koordinoituna liikkeiden suorittamisen aikana.

Kun keskityt liikkeisiin, tällä telalla voit ajaa ilman rajoituksia. Voit kiinnittää tämän kiinnikkeen pyörän etuosaan ja peittää mittarilukema.

Tämä malli voi saavuttaa korkean polkemisen taajuuden ja saavuttaa riittävän tunteen jaloissasi.

Voit liikkua vapaasti näillä virtaviivalla rullilla ja hienosäätää koordinaatiota ja tekniikkaa tekemällä näin. Raskaat kapenevat rullat varmistavat, että koneesta on lähes mahdotonta lähteä.

Suuri keskittyminen ohjaukseen tarvitaan, kun ratsastus ilman rintareittiä; tämä vahvistaa tasapainon tunnetta. Antares? aivan kuten Galaxia? on kokoontaitettava ja mitoitettu vain 80 cm, kun se on kaatunut, joten se on helppo kuljettaa.

On ratsastajia, jotka löytävät ratsastuksen ilman turvajärjestelmää vaikeina aluksi ja op lisäsuojaksi. Käytät Antaresin tukea pyörän turvaamiseksi ilman etupyörää ja silti silmällä edellämainittua ajokilometriä.

Nopeus ja taipuisuus:

Ratsastus on? Tacx? on suhteellisen helppo tapa korottaa raidan nopeutta ja tehdä lihaksista joustavamman. Tämä tekee täysin luonnollisista liikkeistä. Pidät polkemisen lonkan päältä, aivan kuin teet tien tai radan.

Myös korkea polkemistaajuus, joka tarvitaan jalkojen oikeaan tunteeseen, on myös mahdollista.


Tacx Antares Turbo Trainera on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Tacx:n tuotteita, kuten Antares Turbo Trainer, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita Tacx:lta.

Ominaisuudet Tacx Antares Turbo Trainer

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Uskomatonta!

-

Täydellinen sateisiin tai lämpeneviin päiviin. Voit tehdä rauhallisesti kaiken kehityksen ja tehdä laadukasta koulutusta. Olin yllättynyt

Hyvä rulla

-

Hyvä rulla kouluttaa kotona. Helppo taittaa ja ei vie paljon tilaa, joten se on helppo säilyttää tai kuljetuksen. Periaate on ylläpitää tasapainoa, mutta onnistunut saamaan tottuneet ja nauttia sen eduista.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up