`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Tacx

Tacx Antares

Tacx Antares

Tacx Antares

  • Tacx Antares
  • Tacx Antares
  • Tacx Antares
  • Tacx Antares

Tacx Antares

Tuotekuvaus Tacx Antares

T 1000 Antares on Tacx-maastopyöräilyvalmentaja . Tämä urheiluväline on erittäin vastustuskykyinen, jonka avulla voit pysyä koordinoituna liikkeiden suorittamisen aikana.

Kun keskityt liikkeisiin, tällä telalla voit ajaa ilman rajoituksia. Voit kiinnittää tämän kiinnikkeen pyörän etuosaan ja peittää mittarilukema.

Tämä malli voi saavuttaa korkean polkemisen taajuuden ja saavuttaa riittävän tunteen jaloissasi.Voit liikkua vapaasti näillä virtaviivalla rullilla ja hienosäätää koordinaatiota ja tekniikkaa tekemällä näin. Raskaat kapenevat rullat varmistavat, että koneesta on lähes mahdotonta lähteä.

Suuri keskittyminen ohjaukseen tarvitaan, kun ratsastus ilman rintareittiä; tämä vahvistaa tasapainon tunnetta. Antares? aivan kuten Galaxia? on kokoontaitettava ja mitoitettu vain 80 cm, kun se on kaatunut, joten se on helppo kuljettaa.

On ratsastajia, jotka löytävät ratsastuksen ilman turvajärjestelmää vaikeina aluksi ja op lisäsuojaksi. Käytät Antaresin tukea pyörän turvaamiseksi ilman etupyörää ja silti silmällä edellämainittua ajokilometriä.

Nopeus ja taipuisuus:

Ratsastus on? Tacx? on suhteellisen helppo tapa korottaa raidan nopeutta ja tehdä lihaksista joustavamman. Tämä tekee täysin luonnollisista liikkeistä. Pidät polkemisen lonkan päältä, aivan kuin teet tien tai radan.

Myös korkea polkemistaajuus, joka tarvitaan jalkojen oikeaan tunteeseen, on myös mahdollista.


Täydennä tilauksesi Tacx Antares:lla, jonka löydät Koulutus ja kilpailu kokoelmastamme Rollerit tuotteiden joukosta. Selaa myös muita pyöräily kategorioita bikeinn:ssa, joka on oma pyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Rollerit varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla bikeinn:ssa!

Ominaisuudet Tacx Antares

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Uskomatonta!

-

Täydellinen sateisiin tai lämpeneviin päiviin. Voit tehdä rauhallisesti kaiken kehityksen ja tehdä laadukasta koulutusta. Olin yllättynyt

Hyvä rulla

-

Hyvä rulla kouluttaa kotona. Helppo taittaa ja ei vie paljon tilaa, joten se on helppo säilyttää tai kuljetuksen. Periaate on ylläpitää tasapainoa, mutta onnistunut saamaan tottuneet ja nauttia sen eduista.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje