`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx Blue Trainers Fitting Kit

  • Tacx Blue Trainers Fitting Kit
  • Tacx Blue Trainers Fitting Kit

Tacx Blue Trainers Fitting Kit

Tuotekuvaus Tacx Blue Trainers Fitting Kit

Pidä Tacx Blue -kouluttajasi ympäri vuoden. Blue Trainer pystyy tuottamaan realistisen tien tuntuman. Sinulla on haluamasi etäisyys sisätiloissa, mutta jos sinun on vaihdettava sen kiinnitys, tässä pakkauksessa on kaikki tarvitsemasi osat, jotta saat sen takaisin verkkoon. Pakkaus sisältää: kumiset ohjaustangon insertit vastusvipua varten, vastusyksikön kiinnitysruuvit, pikavapautus ja 5 mm: n kuusiokoloavain.
Yhteensopivat laitteet:
Tacx® Blue Matic Basic -kouluttaja
Tacx® Blue Twist Basic Trainer
Tacx® Satori Smart Trainer


Löydä suosikki Koulutus ja kilpailumallisi ja nauti pyöräilysta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Tacx Blue Trainers Fitting Kit:n. Jos sinulla kysyttävää Tacx Blue Trainers Fitting Kit:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Tacx Blue Trainers Fitting Kit

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Tacx sininen koulutuslaite

-

Akseli näyttää raskaalta, mutta sopii erittäin hyvin 11-kettaiseen maastopyörään. Kumit säätimen pitämiseksi myös toimivat erittäin hyvin, ne sopivat säätimeen erittäin hyvin ohjaustankoon. Erittäin tyytyväinen

Pyöräilypysäytin

-

Erinomainen laatutuote, oikea-aikainen toimitus

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje