`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx Booster Resistance Unit Complete

Tacx Booster Resistance Unit Complete

  • Tacx Booster Resistance Unit Complete
  • Tacx Booster Resistance Unit Complete
  • Tacx Booster Resistance Unit Complete

Tacx Booster Resistance Unit Complete

Tuotekuvaus Tacx Booster Resistance Unit Complete

Pidä Tacx Booster -kouluttajasi ympäri vuoden. Manuaalinen valmentaja antaa sinulle haluamasi etäisyyden sisätiloissa, mutta jos joudut korvaamaan sen vastusyksikön, tässä pakkauksessa on kaikki tarvitsemasi osat saadaksesi se takaisin verkkoon. Pakkaus sisältää: vastusvivun, kuminen ohjaustangon insertit vastusvipulle, laakeripesä ja vastusyksikkö.
Yhteensopivat laitteet:
Tacx® Booster Basic Trainer


Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Tacx Booster Resistance Unit Complete ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Tacx:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Koulutus ja kilpailu tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Lisätarvikkeet tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje