`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx Booster Switch Part

  • Tacx Booster Switch Part
  • Tacx Booster Switch Part

Tacx Booster Switch Part

Tuotekuvaus Tacx Booster Switch Part

Pidä kouluttajasi ympäri vuoden. Booster-kouluttaja antaa sinulle haluamasi etäisyyden sisätiloissa, mutta jos joudut korvaamaan sen vastusohjauksen, tässä pakkauksessa on kaikki tarvitsemasi osat, jotta saat sen takaisin verkkoon. Pakkaus sisältää: kumiset ohjaustangon sisäosat vastusvivulle, tähden nupille ja vastusyksikölle.
Yhteensopivat laitteet:
Tacx® Booster Basic Trainer


Tilaa Tacx:n tuotteet, kuten Booster Switch Part, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Tacx Booster Switch Part jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Tacx Booster Switch Part

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje