`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

  • Tacx Briefcase for Galaxia-Antares
  • Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

Tuotekuvaus Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

Antakaa Galaxialle tai Anteresille parhaan mahdollisen suojan varastointia tai kuljetusta varten käyttämällä tätä tukevaa koulupussia. Kaksinkertainen sisäkerros, jossa on vaahtovuori, suojaa optimaalisesti ja minimoi vaurioitumisvaaran. Tämä laukku on tarkoitettu ratsastajille, jotka ottavat rullansa radalle lämmittämään.

Tunnetko jo kaikki Tacx Briefcase for Galaxia-Antares:n ominaisuudet? bikeinn:ssa, valikoimme pyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Koulutus ja kilpailutuotteita, tsekkaa koko Lisätarvikkeet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Tacx, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien pyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje