`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

  • Tacx Briefcase for Galaxia-Antares
  • Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

Tuotekuvaus Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

Antakaa Galaxialle tai Anteresille parhaan mahdollisen suojan varastointia tai kuljetusta varten käyttämällä tätä tukevaa koulupussia. Kaksinkertainen sisäkerros, jossa on vaahtovuori, suojaa optimaalisesti ja minimoi vaurioitumisvaaran. Tämä laukku on tarkoitettu ratsastajille, jotka ottavat rullansa radalle lämmittämään.

Tacx Briefcase for Galaxia-Antares on täydellinen valinta täydentääksesi pyöräily varusteitasi. bikeinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti bikeinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita pyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Tacx Briefcase for Galaxia-Antares:n kanssa.

Ominaisuudet Tacx Briefcase for Galaxia-Antares

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje