`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx End Cap Set

  • Tacx End Cap Set
  • Tacx End Cap Set

Tacx End Cap Set

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tacx End Cap Set

Pidä ratsastusta ja harjoittelua ympäri vuoden. Tacx Flow Smart- ja Blue Twist -harjoittelulaitteiden pyörä mahdollistaa helpon asennuksen ja varastoinnin, mutta jos joudut vaihtamaan vastusyksikön päätykappaleet, tämä osa antaa sinun tehdä niin.


Hyödy nyt Tacx End Cap Set tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Tacx-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Tacx End Cap Set

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje