up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tacx

Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tacx Galaxia Turbo Trainer

plus
  • Play videoTacx Galaxia Turbo Trainer
  • Tacx Galaxia Turbo Trainer
  • Tacx Galaxia Turbo Trainer
  • Tacx Galaxia Turbo Trainer
  • Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tacx Galaxia Turbo Trainer

Tuotekuvaus Tacx Galaxia Turbo Trainer

Galaxia on Tacx-maastopyöräilyvalmentaja . Tämä urheiluväline on välttämätön nopeuden ja joustavuuden ylläpitämiseksi lämmittelyn ja harjoittelun aikana.

Suunnittelu koulutus rulla on avantgardea. Sen kartiomainen muoto antaa paremman vakauden, jolloin voit keskittyä tavoitteisiin, jotka haluat saavuttaa. Sen kääntöjärjestelmän avulla voit sprintsiä, venyttää jalkojasi ja seisoa tasapainossa polkimilla.
.
Tämä malli sisältää Tacxin patentoiman tekniikan, joka tuottaa kineettistä energiaa, jonka avulla voit liikkua vapaasti ja ylläpitää sitä, kun liikut taaksepäin.

Galaxia ja Antares ovat Tacxin panos suosittuun radan ajamiseen. Monet maailmanmestarit eivät mene minnekään ilman heidän Tacx-rullia. Heidän lämpenemisen ja harjoittelun aikana he käyttävät rullia ylläpitääkseen nopeutta ja joustavuutta, olennaisia ​​työkaluja pyöräilijälle.

Tacx-rullat ovat uusinta tekniikkaa. Kartiomaisten rullien ansiosta ratsastustasi on erittäin vakaa, joten voit keskittyä entistä enemmän tavoitteisiisi harjoittelussa: parantaaksesi kuntosi ja polkimien aivohalvausta ja ylläpitää nopeutta.

Vallankumouksellinen keinujärjestelmä Nämä vallankumoukselliset Tacx-rullat liikkuvat ratsastajan kanssa. Hän voi valmistaa sprintteja, venyttää jalkansa ja pysyä pedaaleilla ilman, että hänen täytyy pelätä pudota.

Hän voi liikkua vapaammin, koska Galaxian koulutus lähestyy tien luonnollista tunnetta. Kiihtyvyyden aikana syntyvän liike-energian ansiosta kouluttaja siirtyy eteenpäin.

Hidastaessa kouluttaja liikkuu taaksepäin. Tämä keksintö on niin ainutlaatuinen, että se on patentoinut Tacx.

Galaxia "swing-järjestelmä" saattaa näyttää hieman epävakaalta ensisilmäyksellä, mutta sillä on päinvastainen vaikutus: tämän uutuuden ansiosta ratsastaja voi jäädä rullille helpommin.


Tacx Galaxia Turbo Trainer:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa pyöräily kaupassa, saat Tacx Galaxia Turbo Trainer:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 255.49 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Tacx Galaxia Turbo Trainer

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Tacx galaxia

-

Odotuksiani vastaava tuote, lisäksi palvelu on reaktiivista ja vastasi kaikkia odotuksia 4 päivää tilauksen jälkeen. Todella paras sivusto.

Galaxy tacx -rulla

-

Kaikki oikein sekä huomiossa että palvelussa.

Galaxia tacx -rulla

-

Saapui tänään .... Erinomainen tuote

Kaikki täydellinen

-

Se saapui ilmoitettuna päivänä, hyvä viestintä myyjän kanssa

Kaikki täydellinen

-

Tilasin tacx-telan näihin synnytyksen päiviin. Palvelu on ollut nopeaa ja erittäin tehokasta. Seuraa täydellistä pakettia MRW: llä. Kiitos

Kuponki pyörälle 29?

-

Hei, tämä rulla on hyvä 29-pyöräiselle maastopyörälle

asiantuntijamme vastaavat

Hei, 29 tuuman pyörää voidaan käyttää tässä telassa.
Terveiset.

Mistä tuote tulee?

-

Hyvä

Mistä tuote tulee?

-

Hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up