`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx Shimano & Sram Freehub

  • Tacx Shimano & Sram Freehub
  • Tacx Shimano & Sram Freehub

Tacx Shimano & Sram Freehub

Tuotekuvaus Tacx Shimano & Sram Freehub

Tämä korvaava ilmainen keskitin on tarkoitettu suoran käytön älykkäille kouluttajille ja on yhteensopiva 8-11 nopeuden SHIMANO- tai SRAM-kasettien kanssa.
Yhteensopivat laitteet:
Tacx® FLUX 2 Smart Trainer
Tacx® FLUX S Smart Trainer
Tacx® NEO 2 Smart Trainer


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Tacx Shimano & Sram Freehub:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Tacx Shimano & Sram Freehub:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Lisätarvikkeet valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Tacx Shimano & Sram Freehub

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Saapui viikossa ja toimii täydellisesti - tacx neo

-

Tilasin osan sunnuntaina ja se saapui 8 päivää myöhemmin - Espanjaan Australiaan kovan aikana. Tacx-vapaa napa toimii täydellisesti - erittäin onnellinen. Käytän sitä alkuperäisessä Tacx Neo -laitteessa ja shimano-kasetilla.

Loistava

-

Asun Australiassa ja olin huomattavasti halvempi tilaamaan saman tuotteen BikeInniltä. Kiitos Jopa postitus oli kunnossa tällä COVID-19-jaksolla

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje