`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx Training

  • Tacx Training
  • Tacx Training

Tacx Training

Tuotekuvaus Tacx Training

Erityisesti suunniteltu sisätiloissa koulutusta kuntopyörä. Kumiseos minimoi ylikuumeneminen, liukumista ja kulumista.

Pidätkö Tacx Training tuotteesta? Käy pyöräily verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Koulutus ja kilpailutuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki pyöräilytuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Koulutus ja kilpailu valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Tacx Training

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rullan suojus

-

Hyvä päällyste käytettäväksi telalla, kestää hankausta kitkasta. Kannattaa.

Täydellinen

-

se menee täydellisesti. kertakäytöllä huomaat, että ne ovat tarpeen rullaharjoitteluun. karkea ärsyttävä kitka vähenee 90%, et tuhoa enemmän renkaita tai huone on täynnä kumipaloja. erittäin suositeltavaa.

Erittäin hyvä tuote

-

Kun olet syönyt pyörän kannen 2 viikon rullalla, 25 €: lle laitoin tämän kannen, joka ei aiheuta liiallista melua, tuskin kulumista. Täydellinen, jos joudut kouluttamaan kotoa.

Suuri osto

-

Suuri pyörä rullalle Olin yllättynyt sen kestävyydestä ja sen kyvystä olla lämmittämättä rengasta, jonka varmasti ostan jälleen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje