`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Thule

Thule 766 SquareBar 2 Units

  • Thule 766 SquareBar 2 Units
  • Thule 766 SquareBar 2 Units

Thule 766 SquareBar 2 Units

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Thule 766 SquareBar 2 Units

Jokainen THULE-tuotemerkin tuote tukee tiukasti homologointistandardeja jokaisen maan sääntöjen mukaan, onko se eurooppalainen vai amerikkalainen.

THULE-yhtiö on valmistanut tuotteita vuodesta 1942 lähtien tiukassa laadunvalvonnassa ja kunkin maan lainsäädännön mukaisesti, missä nämä tuotteet jaetaan.

Klikkaa tästä ja tarkista tämä yhteensopivuus auton kanssa

Perinteiset nelikulmaiset teräspalkit, joissa on musta, muovipinnoite. Slotted.

Ominaisuudet:

Hihnakuljettimet 2 mm: n nelikulmaiset palkit saatavana 3 pituudelta 162 200 cm.

Tekniset tiedot:

Saatavana pituus: 200 cm

Maksimikuorma: 100 kg


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Thule:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Thule:n takaama takuu. Valitse yksi Pyörän varastointi & kuljetus kategorioista ja tutustu laajaan Pyörän varastointi & kuljetus tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Thule 766 SquareBar 2 Units on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Thule 766 SquareBar 2 Units

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje