`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Thule

Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

  • Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261
  • Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Tuotekuvaus Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Jokainen tuote tuotemerkin THULE, tarttuu tiukasti homologation standardeja sääntöjen noudattaminen kunkin maan onko on eurooppalainen tai amerikkalainen.

Yhtiö THULE on valmistanut tuotteita vuodesta 1942, tiukan laadun valvontaa ja lain mukaan jokaisessa maassa, jossa näitä tuotteita jaellaan.


Osta Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261 markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Pyörän varastointi & kuljetus lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Alakategoriat
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Thule-pyörän jatkevarsi

-

Tuote ja hinta on fantastinen. Olen pettynyt siihen, että tuote saapui liian myöhään, jotta voisin käyttää matkallani. Ennustamattoman postikulutuksen ennakoitu toimitus oli torstai / perjantai, kun lähdin lauantaiaamuna. Asennus kääntyi tyhjään taloon maanantaina.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje