`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Thule

Thule EasyBase

  • Thule EasyBase
  • Thule EasyBase

Thule EasyBase

Tuotekuvaus Thule EasyBase

Jokainen THULE-tuotemerkin tuote tukee tiukasti homologointistandardeja jokaisen maan sääntöjen mukaan, onko se eurooppalainen vai amerikkalainen.

THULE-yhtiö on valmistanut tuotteita vuodesta 1942 lähtien tiukassa laadunvalvonnassa ja kunkin maan lainsäädännön mukaisesti, missä nämä tuotteet jaetaan.

Joustava neljä yhdessä kuljetusratkaisussa.

Ominaisuudet:

Laajenee Thule EasyBase lisävarusteilla joko pyöräliikenteessä (EasyBike), kovaa kuoripakkausta (BackUp), pehmeää ja vedenpitävää kantta (EasyBag) tai metallikori (EasyBasket).

Patentoitu kytkin sopii kaikentyyppisille hinauspalkkeille, eikä sitä tarvitse säätää.

U-palkki on helppo taittaa helposti varastointia varten.

Kuormitettavuus 45 kg.

Tekniset tiedot:

Kuormitettavuus: 45 kg

Pituus; 120 cm

Leveys: 60 cm

Paino: 14,4 kg

Sopii rungon mitat: 20 70 mm Thule EasyBike


Thule EasyBasea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Thule:n tuotteita, kuten EasyBase, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita Thule:lta.

Ominaisuudet Thule EasyBase

Valon asema
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje