up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Thule

Thule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+

Thule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+

plus
  • Play videoThule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+
  • Thule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+
  • Thule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+

Thule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Thule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+

Erikoisvarustussarja Thule-kattotelineen asentamiseksi ajoneuvoihin, joissa ei ole olemassa olevia kattopalojen kiinnityspisteitä tai tehtaalla asennettuja telineitä.

Ominaisuudet:

Yhteensopiva Thule Evo Clampin ja Thule Edge Clamp -jalkain

Tutustu Thule-ostajan oppaaseen ja selvitä, mikä sovitussarja sopii autoon

Asenna pakkaus ajoneuvoille, joissa ei ole olemassa olevia kattopalojen kiinnityspisteitä tai tehtaalla asennettuja telineitä

Sovita autoja:

FIAT: 500X 5 dr maastoauto Normaali katolla 2015 0


Etsitkö Thule-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Thule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+:a? bikeinn:sta, löydät täyden Pyörän varastointi & kuljetus tuotekokoelman ja pyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme bikeinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin pyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Thule Kit Clamp 5007 Fiat 500X 15+

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up