`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Thule

Thule Registration Signaling Plate 976

  • Thule Registration Signaling Plate 976
  • Thule Registration Signaling Plate 976

Thule Registration Signaling Plate 976

Tuotekuvaus Thule Registration Signaling Plate 976

Jokainen THULE-tuotemerkin tuote tukee tiukasti homologointistandardeja jokaisen maan sääntöjen mukaan, onko se eurooppalainen vai amerikkalainen.

THULE-yhtiö on valmistanut tuotteita vuodesta 1942 lähtien tiukassa laadunvalvonnassa ja kunkin maan lainsäädännön mukaisesti, missä nämä tuotteet jaetaan.

Korvaa tärkeimmät takavalot autossa

Ominaisuudet:

Helppokäyttöinen valokorttisovitin 9761 Thule HangOn 972/974 ja Thule Xpress 970 kanssa.

Käytetty hihnoilla Thule HangOn 9708, Thule BackPac 973, Thule ClipOn High 9105/9106, Thule ClipOn 9103/9104 ja Thule FreeWay 968.

Auton on oltava joko 7-nastainen tai 13-napainen pistorasia, jotta valokortti voidaan liittää autoon.


Ostaessasi Thule Registration Signaling Plate 976:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Thule Registration Signaling Plate 976-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Thule:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Thule Registration Signaling Plate 976

Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje