up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trelock

Trelock Sk 215/150 Cable Lock

Trelock Sk 215/150 Cable Lock

plus
  • Play videoTrelock Sk 215/150 Cable Lock
  • Trelock Sk 215/150 Cable Lock
  • Trelock Sk 215/150 Cable Lock

Trelock Sk 215/150 Cable Lock

Tuotekuvaus Trelock Sk 215/150 Cable Lock

TRELOCK Curly kaapelilukkoja tarjoavat hyvän suojan rento varkaita huolimatta kompaktissa muodossa. Ne soveltuvat lyhyen kaupunkikierroksia.Ominaisuudet:


- Automaattinen lukitus


- Korroosiosuoja


- Käännettävä avainTekniikka:


PLC ™ - lukkosylinteri:


Vain alkuperäiset asettaa normeja korkein tarkkuus: PLC ™ sulkusylinteri alkaen TRELOCK kanssa antipick-pin tai levy sylinteri antipick ja poraus suojelun erottuvat ansiosta niiden huippulaatua ja tarjota turvallisuutta vastaan ​​manipulointia yrityksiä.


Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Trelock Sk 215/150 Cable Lock ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Trelock:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Pyörän varastointi & kuljetus tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Kaapelilukot tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Trelock Sk 215/150 Cable Lock

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up