`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trelock

Trelock Sk 215/150

Trelock Sk 215/150

  • Trelock Sk 215/150
  • Trelock Sk 215/150
  • Trelock Sk 215/150

Trelock Sk 215/150

Tuotekuvaus Trelock Sk 215/150

TRELOCK Curly kaapelilukkoja tarjoavat hyvän suojan rento varkaita huolimatta kompaktissa muodossa. Ne soveltuvat lyhyen kaupunkikierroksia.Ominaisuudet:


- Automaattinen lukitus


- Korroosiosuoja


- Käännettävä avainTekniikka:


PLC ™ - lukkosylinteri:


Vain alkuperäiset asettaa normeja korkein tarkkuus: PLC ™ sulkusylinteri alkaen TRELOCK kanssa antipick-pin tai levy sylinteri antipick ja poraus suojelun erottuvat ansiosta niiden huippulaatua ja tarjota turvallisuutta vastaan ​​manipulointia yrityksiä.


Tilaa Trelock:n tuotteet, kuten Sk 215/150, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Trelock Sk 215/150 jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Trelock Sk 215/150

Kiinnitysjärjestelmä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje