up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass
360

Trespass Terminal 15L

plus
  • 360Trespass Terminal 15L
  • Play videoTrespass Terminal 15L
  • Trespass Terminal 15L

Trespass Terminal 15L

Tuotekuvaus Trespass Terminal 15L

Ihanteellinen päivä ulos pyörä, Terminal juomareppu on suunniteltu pyöräilijöille, jotka täytyy pitää virkeänä ja kuljettaa kaiken tarvitsemansa päivä niitä. On 15 litraa ja tilaa laittaa juomarakko, tämä reppu on neljä vetoketjullista taskua, joten voit pitää kaikki pyydykset varastoitu siististi.


Mukana sisempi viileä jakso, voit saada nopeasti virvokkeita liikkeellä ja pitää ruokaa sinulla on mukanasi jäähdytetty. Laukku on rakennettu kypärä haltija, joka voidaan taittaa pois kun sitä ei tarvita ja siellä lantiovyö lisätukea. Hihnat ovat säädettävissä, joten voit saada istuvuuden joka pitää reppu vakaa, kun olet liikkeellä.


Viimeistelty musta ja harmaa, tämä yksinkertainen reppu on kompakti ja kevyt, ihanteellinen pyöräilijöille. Lisäksi kun pariksi nesteytyksestä virtsarakon, voit hydratoimiseksi liikkeellä pysähtymättä, ihanteellinen jos olet hankala metsäpolkuja.Ominaisuudet:


Nesteytys reppu

15 litran

juomarakko pääsy

4 x vetoketjullinen osastojen

Kokoontaitettava Kypärälukko

Valinnainen vyötäröhihnat

Inner viileä jakso

45 x 20 x 15

Kangas Kokoonpano: HD 600D / EU-standardin PVC


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Trespass:n Terminal 15L:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Trespass Terminal 15L tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Trespass Terminal 15L ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Trespass Terminal 15L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up