up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass
360

Trespass Zest Mirror

plus
  • 360Trespass Zest Mirror
  • Play videoTrespass Zest Mirror
  • Trespass Zest Mirror

Trespass Zest Mirror

Tuotekuvaus Trespass Zest Mirror

Erotu kesäkaudella Zest aikuisten aurinkolasilla. Tyylikkäät kehykset eivät vain näytä hyvältä, vaan tarjoavat suojaustason, jonka avulla voit suunnata turvallisesti auringonpaisteeseen.

Nämä aurinkolasit, leikatut neliömäisemmäksi, täyttävät turvallisuusstandardit ja hyötyvät UV 400 -suojauspinnasta, joten silmäsi suojataan häikäisyltä ja UV-säteiltä. Lisäksi siinä on kestävä rakenne, jonka avulla voit laittaa ne päälle ja ottaa pois sekä säilyttää ne niin paljon kuin haluat ilman, että heidän ulkonäkönsä vaarantuu. Myös peilipinnoitetuilla linsseillä näillä aurinkolaseilla on viileä ja moderni tunnelma, jota on saatavana kahdessa värissä.

Ominaisuudet:

Trespass-merkkiset aurinkolasit

Savunvärinen linssi peilillä

Pinnoitekategorian 3 linssi 5 tynnyrin sarana

Painettu Temple-logon puhdistusliinapussi

Tekniset tiedot:

Sävellys:

Polykarbonaattikehys mattakumipinnoitteella

UV 40D -suojaus: Kyllä


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Aurinkolasittuotteita suoraan Trespass:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten Trespass Zest Mirror, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Trespass Zest Mirror

Linssityyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kevyt

-

Visuaalisesti kaunis, kevyt, hyvä viimeistely

Hyvä laatu

-

Erittäin hyvät urheilutyyliset lasit.

Lasit

-

Hyvä tuote

Silmälasit

-

Upeat lasit

D

-

Hienoja pisteitä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up