up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Trespass

Trespass Zest Mirror

plus
  • Play videoTrespass Zest Mirror
  • Trespass Zest Mirror

Trespass Zest Mirror

Tuotekuvaus Trespass Zest Mirror

Erotu kesäkaudella Zest aikuisten aurinkolasilla. Tyylikkäät kehykset eivät vain näytä hyvältä, vaan tarjoavat suojaustason, jonka avulla voit suunnata turvallisesti auringonpaisteeseen.

Nämä aurinkolasit, leikatut neliömäisemmäksi, täyttävät turvallisuusstandardit ja hyötyvät UV 400 -suojauspinnasta, joten silmäsi suojataan häikäisyltä ja UV-säteiltä. Lisäksi siinä on kestävä rakenne, jonka avulla voit laittaa ne päälle ja ottaa ne pois sekä säilyttää ne niin paljon kuin haluat ilman, että niiden ulkonäkö vaarantuu. Myös peilipinnoitetuilla linsseillä näillä aurinkolaseilla on viileä

Ominaisuudet:

Trespass-merkkiset aurinkolasit

Savunvärinen linssi peilipinnoitteella

Luokan 3 linssi

5 tynnyran sarana, painettu temppelilogo

Puhdistusliina

Tekniset tiedot:

Polykarbonaattikehys mattakumipinnoitteella


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Trespass-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Trespass tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Trespass Zest Mirror. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Trespass Zest Mirror

Linssityyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kevyt

-

Visuaalisesti kaunis, kevyt, hyvä viimeistely

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up