up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Truvativ

Truvativ Aka Seatpost

plus
  • Play videoTruvativ Aka Seatpost
  • Truvativ Aka Seatpost

Truvativ Aka Seatpost

Tuotekuvaus Truvativ Aka Seatpost

Uusi AKA-sarja antaa polulle ja kaikille maastopyöräilijöille oikeat työkalut kaikenlaisten maastojen valloittamiseen. Täydellinen lisäosa AKA-ohjaamon muuhun osaan, tämä istuinpylväs on suunniteltu seuraamaan vähemmän kuljettua polkua. Seikkailunhaluinen polku ja kaikki vuoristomatkat vaativat ehdottomasti luotettavia komponentteja, ja tänne AKA tulee. Valmistettu 7050 taotulla kevytmetallivangella ja helppo säätää kaksipulttipään malli nollalla tai 25 mm: n siirtymällä. AKA on tarpeeksi kova päästäksesi sinne missä olet. menossa. Ja se on 270 gramman paineella riittävän kevyt päästä sinne hiukan nopeammin. Se on saatavana uudella värigrafiikalla kolmella halkaisijalla (27,2 mm, 30,9 mm, 31,6 mm) ja kahdella pituudella (350 mm tai 400 mm).


Tekniset tiedot:

Paino: 270 g
Pituus: 350mm
Materiaali: 3D taottu ja voideltu 7050 -seos
Valmis: Zepher Grey
Suositeltava ryhmä: Polku, Kaikki vuoret


Truvativ Aka Seatpost:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Istuinputkettuotteita Polkupyörän osat kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Truvativ-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Truvativ on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Truvativ Aka Seatpost

Väri
Matkustaa
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Satulatolpissa tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up