`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Truvativ

Truvativ Handlebar T40 Stylo

  • Truvativ Handlebar T40 Stylo
  • Truvativ Handlebar T40 Stylo

Truvativ Handlebar T40 Stylo

Tuotekuvaus Truvativ Handlebar T40 Stylo

Täydellinen tasapaino voimaa, keveys, extra leveä (700mm) ja silmiinpistävää grafiikka, Stylo T40 Riser Bar on suunniteltu nykypäivän XC ratsastajille, jotka haluavat tehdä se all.From pitkä kiipeää aggressiivinen, tekninen laskuja, se pitää sinut mukava ja hallinnassa. Ei ole väliä mitä.

Puskuun 7050 metalliseos materiaali on suunniteltu ja muotoiltu optimoida ratsastaa ominaisuuksia nykypäivän mene minnekään XC ja kaikki maastopyöriä.

Aggressiivisesti kapenevat olla stout keskellä ja silti kevyt, se on selvä ajomukavuus, joka on sekä tarkka ja mukava. Se on 9 astetta takaisin lakaista ja 5 astetta ylöspäin lakaista ja on saatavana kaksi eri leveyttä (680mm tai 700mm) ja nousu (15mm tai 25mm) vaihtoehtoja virheetön istuvuus.

Tekniset tiedot:

Materiaali: puskuun AL 7050 TV

Paino: 258 / 256g

Leveys: 700mm

Yhteensopivuus: Cross Country Trail, All Mountain

Viimeistely: Musta anodisoitu, Sno Valkoinen


Tilaa Truvativ:n tuotteet, kuten Handlebar T40 Stylo, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Truvativ Handlebar T40 Stylo jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Truvativ Handlebar T40 Stylo

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje