`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tubolito

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tuotekuvaus Tubolito S-Tubo MTB

Erittäin kevyt, erittäin kestävä polkupyöräputki.

Innertube on pitkään jäänyt huomiotta polkupyöräteollisuudessa. Muutamme sitä. Visiomme: täydellinen innertube-katu, polku tai kaupunki, joka on kehitetty optimaaliseen pyöräilyelämykseen.

kevyt

2/3 kevyempi kuin tavallinen putki

Jokainen gramma laskee, kun se on hauskaa pyöräilyyn. Vielä enemmän, jos pienennät pyörimispainoa.

Tubolito tarjoaa helpon ja saavutettavan painon virityksen.

Voimme tarjota tämän ratkaisun, koska yhdistämme uuden materiaalin itse kehitetyn tuotantoteknologian kanssa. Tämän tekniikan avulla S Tubo -tuotteessamme voidaan rakentaa vain 45 grammaa painava innertube

Kova

2 kertaa vahvempi kuin tavalliset putket

Kevyempi ja vankempi. Teemme mahdottoman mahdollisen.

Voimme ratkaista tämän ristiriidan käyttämällä uutta konseptia:

Valmistamme Innertubea termoplastisella elastomeerillä, jota kutsutaan TPU: ksi. Tämä materiaaliryhmä tunnetaan kestävyydestään ja erinomaisista vaimennusominaisuuksistaan. Se on jo korvannut monia kumituotteita autoteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.

Tavoitteenamme oli muuttaa erinomaiset materiaalin ominaisuudet erinomaiseksi polkupyörätuotteeksi. Saavutimme sen vähentämällä kosketusalueiden määrää ja pitämällä saumat mahdollisimman vähäisinä.

Kehitetty ja valmistettu Euroopassa

Tubolito-sisäputki valmistetaan Euroopassa, ja kaikki kokoonpano-osat hankitaan Euroopassa. Tällä on joitakin merkittäviä etuja. Voimme säilyttää erittäin korkeat laatustandardit. Voimme toteuttaa nopeita innovaatioita ottamalla lyhyen palautekierroksen kehittämis- ja tuotantolaitoksen välille. Voimme ylläpitää kestävyyttä lyhyillä kuljetusreiteillä.

S tubo MTB

Jopa kevyempi, entistä kompakti, ihanteellinen varaosana: S Tubo MTB -tuotelinja kehitettiin siten, että siinä on mahdollisimman pieni pakkauskoko. Irrotettavalla venttiilivarrella putkien koko on pakattuina vain Ø 3,5 cm x 5 cm. Lävistysresistanssi on sama kuin tavallisilla butyylikumiputkilla, joiden paino on vain 45 g (29: lle).

Halkaisija: 29 "

Paino: 45 g

Renkaan leveys: I, 8 2,4

Venttiili: 42 mm


Oletko kiinnostunut Tubolito:n S-Tubo MTB:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Tubolito-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Tubolito S-Tubo MTB vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Tubolito S-Tubo MTB

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (14)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Niin pieni ja kevyt tekee varaosien varastoinnista niin paljon parempaa.

-

Nämä ovat ehdottoman pieniä ja erittäin kevyitä. Ne helpottavat varaputkien varastointia pyörälle. Voin pitää 2 putkea, monen työkalun ja CO2 hyvin pienessä pussissa, ja kaikki pysyy pyörällä.

Kaikki on pätevää

-

Painonnousu 120 g / pyörät verrattuna alkuperäiseen putkeen, se on sen arvoinen 25 eurolla. Erittäin kompakti tuote löytää helposti paikkansa taskussa tai pussissa. Pysäköi kaikki venttiilit ja liitännät hieman haurasiksi, kiristä säännöllisesti käsin vuotojen estämiseksi.

Super, super, super pieni ja super, super, erittäin kevyt

-

Se on passi, se sopii mihin tahansa, ilman yrittämistä se on ruoko

Super, super, super pieni ja super, super, erittäin kevyt

-

Koska putkikameraa ei yritetä, se on pieni läpikäynti, joka sopii mihin tahansa

Suositeltava

-

Olen hiljattain hankkinut nämä kamerat ja vaikka olin jo käyttänyt Fossia, ottaessani nämä painon mukaan yllättyin. Ne ovat erittäin kevyitä, erittäin suositeltavia, jos et halua putellaa ja vähentää painoa, joka parantaa pyöräsi eniten, se, joka rullaa ... Tein yhden kantamaan sitä laukussa, satulan alla ja näyttää siltä, että en kanna mitään. Erittäin helppo sijoittaa ja koota. Ah, minun on 27, 5.

Minikamera

-

Mini butyleenikammio, joka vie hyvin vähän tilaa ja supervaloa normaaliin verrattuna. Siinä on venttiili, haukkalauta ja avain sen asentamiseksi. Se voidaan kuljettaa taskussa.

Turbolito-putket

-

Kokeile näitä putkia ensimmäistä kertaa ja niin paljon. Uskomattoman pieni (kuvat eivät tee niitä oikeudenmukaisiksi) Vain painoi 39g minun mittakaavassani ja vanha vakioputki oli 332 g niin suuri painon säästö. Olen kiinnostunut näkemään, miten he pitävät kiinni, kun olen asettanut heille vielä muutaman mailin.

Erittäin kevyt ja kompakti

-

Uskomattoman kevyt ja kompakti verrattuna normaaliin putkeen. En ole käyttänyt sitä vielä, joten en voi kommentoida sitä, mutta ostin sen tilan ja painon säästämisen hätätilanteissa.

Erinomainen kamera

-

Miehittää ja painaa hyvin vähän, hyvää tuotetta

Varauskamera

-

Erittäin kevyt ja pieni, täydellistä hengenpelastajana puhkauksen aikana

Hämmästyttävän pieni ja kevyt

-

Noin neljännes tavallisen 27,5-putken koosta ja murto-osasta painosta. Sopii erinomaisiin ja todellisiin mataliin profiileihin, jotka on kiinnitetty pyörärunkoon

Uskomattoman kevyt ja pieni

-

Otan tubelized pyörät ja ostin sen siirtää hätätilanteessa. Tätä tarkoitusta varten se on pienentyneen painonsa ja koonsa ansiosta optimaalinen. En ole vielä koonnut sitä, mutta kuvittelen, että sen käyttäytyminen on täysin normaalia.

Uskomattoman kevyt ja varovainen

-

Otan tubelized pyörät ja ostin sen ottaa hätätilanteessa. Tätä varten se on optimaalinen sen pienentyneen painon ja koon vuoksi, lähes kolmanneksen normaalista kamerasta. En ole vielä kokeillut tai asentanut sitä, vaikka oletan, että siinä suhteessa se käyttäytyy normaalisti.

Tubolito

-

Erittäin hyvä!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje