`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tubolito

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tuotekuvaus Tubolito S-Tubo MTB

Erittäin kevyt, erittäin kestävä polkupyöräputki.

Innertube on pitkään jäänyt huomiotta polkupyöräteollisuudessa. Muutamme sitä. Visiomme: täydellinen innertube-katu, polku tai kaupunki, joka on kehitetty optimaaliseen pyöräilyelämykseen.

kevyt

2/3 kevyempi kuin tavallinen putki

Jokainen gramma laskee, kun se on hauskaa pyöräilyyn. Vielä enemmän, jos pienennät pyörimispainoa.

Tubolito tarjoaa helpon ja saavutettavan painon virityksen.

Voimme tarjota tämän ratkaisun, koska yhdistämme uuden materiaalin itse kehitetyn tuotantoteknologian kanssa. Tämän tekniikan avulla S Tubo -tuotteessamme voidaan rakentaa vain 45 grammaa painava innertube

Kova

2 kertaa vahvempi kuin tavalliset putket

Kevyempi ja vankempi. Teemme mahdottoman mahdollisen.

Voimme ratkaista tämän ristiriidan käyttämällä uutta konseptia:

Valmistamme Innertubea termoplastisella elastomeerillä, jota kutsutaan TPU: ksi. Tämä materiaaliryhmä tunnetaan kestävyydestään ja erinomaisista vaimennusominaisuuksistaan. Se on jo korvannut monia kumituotteita autoteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.

Tavoitteenamme oli muuttaa erinomaiset materiaalin ominaisuudet erinomaiseksi polkupyörätuotteeksi. Saavutimme sen vähentämällä kosketusalueiden määrää ja pitämällä saumat mahdollisimman vähäisinä.

Kehitetty ja valmistettu Euroopassa

Tubolito-sisäputki valmistetaan Euroopassa, ja kaikki kokoonpano-osat hankitaan Euroopassa. Tällä on joitakin merkittäviä etuja. Voimme säilyttää erittäin korkeat laatustandardit. Voimme toteuttaa nopeita innovaatioita ottamalla lyhyen palautekierroksen kehittämis- ja tuotantolaitoksen välille. Voimme ylläpitää kestävyyttä lyhyillä kuljetusreiteillä.

S tubo MTB

Jopa kevyempi, entistä kompakti, ihanteellinen varaosana: S Tubo MTB -tuotelinja kehitettiin siten, että siinä on mahdollisimman pieni pakkauskoko. Irrotettavalla venttiilivarrella putkien koko on pakattuina vain Ø 3,5 cm x 5 cm. Lävistysresistanssi on sama kuin tavallisilla butyylikumiputkilla, joiden paino on vain 45 g (29: lle).

Halkaisija: 29 "

Paino: 45 g

Renkaan leveys: I, 8 2,4

Venttiili: 42 mm


Etsitkö Tubolito-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Tubolito S-Tubo MTB:a? bikeinn:sta, löydät täyden Pyörät ja renkaat tuotekokoelman ja pyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme bikeinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin pyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Tubolito S-Tubo MTB

Pyörän halkaisija
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin kompakti.

-

Kannan sitä topeak Ninja Pouch Mountain -sovelluksessa monityökalun avulla. Se on mahtava. Se ei vie mitään.

Erinomainen

-

Kevyt, vie vähän ja käytännöllistä. Yksi halvimmista tavoista vähentää painoa, jonka sinulla on makuulla polkemalla. Mitä muuta voisit haluta?

Käytä tannuspanssarien kanssa

-

Nämä ovat loistavia putkia käytettäväksi kevyillä 27,5-renkailla ja tannus-panssaroilla. Kyllä, se on totta, koska tunnas-panssari vie tilaa renkaassa, nämä 26 ": n putket sopivat täydellisesti.

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper valo!

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper valo!

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper valo!

Tubolito s

-

Joten uskomattoman pieni ja kevyt!

Tubolito varaputket

-

Erinomainen kevyt ja tilaa säästävä varaputki putkittomaan järjestelmään itse tuettavalla pyöräpakkausmatkalla!

Suositeltava

-

Olen hiljattain hankkinut nämä kamerat ja vaikka olin jo käyttänyt Fossia, ottaessani nämä painon mukaan yllättyin. Ne ovat erittäin kevyitä, erittäin suositeltavia, jos et halua putellaa ja vähentää painoa, joka parantaa pyöräsi eniten, se, joka rullaa ... Tein yhden kantamaan sitä laukussa, satulan alla ja näyttää siltä, että en kanna mitään. Erittäin helppo sijoittaa ja koota. Ah, minun on 27, 5.

Turbolito-putket

-

Kokeile näitä putkia ensimmäistä kertaa ja niin paljon. Uskomattoman pieni (kuvat eivät tee niitä oikeudenmukaisiksi) Vain painoi 39g minun mittakaavassani ja vanha vakioputki oli 332 g niin suuri painon säästö. Olen kiinnostunut näkemään, miten he pitävät kiinni, kun olen asettanut heille vielä muutaman mailin.

Erittäin kevyt ja kompakti

-

Uskomattoman kevyt ja kompakti verrattuna normaaliin putkeen. En ole käyttänyt sitä vielä, joten en voi kommentoida sitä, mutta ostin sen tilan ja painon säästämisen hätätilanteissa.

Hämmästyttävän pieni ja kevyt

-

Noin neljännes tavallisen 27,5-putken koosta ja murto-osasta painosta. Sopii erinomaisiin ja todellisiin mataliin profiileihin, jotka on kiinnitetty pyörärunkoon

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje