`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tubolito

Tubolito Tubo Fix Kit

Tubolito Tubo Fix Kit

  • Tubolito Tubo Fix Kit
  • Tubolito Tubo Fix Kit
  • Tubolito Tubo Fix Kit

Tubolito Tubo Fix Kit

Tuotekuvaus Tubolito Tubo Fix Kit

Erikoistapaukset, jotka liittyvät tuotteeseen Tubolito. Fácil de usar, al ser una solución adhesiva. El Flix Kit contiene 5 parches y 5 paños de limpieza con alcohol.

Jos haluat ostaa Tubolito:n parhaita Pyörät ja renkaattuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! bikeinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Tubolito:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista pyöräilytuotteistamme, kuten Tubolito Tubo Fix Kit. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Tubolito Tubo Fix Kit kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Tubolito Tubo Fix Kit

Tuotetyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Toivon, että minun ei tarvitse käyttää niitä vähään aikaan

-

Olen jakanut useita Tubolito-kameroita ensimmäistä kertaa ja vaikuttaa siltä, että on tärkeää ostaa laastarit samanaikaisesti. Katsotaan, onko kameroilla onnea ja etteivät ne epäonnistu (olen kiinnittänyt ne Schwalbe Supreme -sovellukseen, joten toivon, että en puhkaise pitkää kausia), ja jos ne epäonnistuvat, näemme kuinka laastarit toimivat, mikä myös auttaa keventämään painoa.

5 laastaria hinnalla 3 € ovat kalliita verrattuna muihin laasteisiin

-

Mutta ne ovat uuden tuboliton hinnan arvoisia aiemmin. Erittäin ohut ja kevyt ja helppo laittaa.

Kokeillut

-

Olen ostanut 2 pakkausta ja käyttänyt yhtä laastaria. Tulos on odotetusti pienissä puhkaisuissa ja yksinomainen Tubolite-kameroissa.

Erityinen tuote tubolite-kameroille

-

En tiedä, voidaanko sitä käyttää butyyli- tai lateksikammioiden kanssa, mutta mielestäni on tärkeää korostaa, että ne ovat ainoat laastarit, jotka toimivat tuboliitin kammioiden kanssa. Pyynnöstä ei ole ollut mitään ongelmaa.

Pakollinen, jos ostat kameran

-

Pieni paketti tiettyyn parchís-malliin tubolito-kameroille

Erillinen laastari

-

Se on erityinen pistoskorjauslaastari. Myös rasvanpoisto liitettiin. En ole vielä puhjennut, joten en voi arvioida tuotetta.

Tuote

-

Erinomainen. Erittäin hyvä. Toimitus ajoissa. Suosittelen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje