`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tubolito

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tuotekuvaus Tubolito Tubo MTB

Erittäin kevyt, erittäin kestävä polkupyöräputki.

Innertube on pitkään jäänyt huomiotta polkupyöräteollisuudessa. Muutamme sitä. Visiomme: täydellinen innertube-katu, polku tai kaupunki, joka on kehitetty optimaaliseen pyöräilyelämykseen.

kevyt

2/3 kevyempi kuin tavallinen putki

Jokainen gramma laskee, kun se on hauskaa pyöräilyyn. Vielä enemmän, jos pienennät pyörimispainoa.

Tubolito tarjoaa helpon ja saavutettavan painon virityksen.

Voimme tarjota tämän ratkaisun, koska yhdistämme uuden materiaalin itse kehitetyn tuotantoteknologian kanssa. Tämän tekniikan avulla S Tubo -tuotteessamme voidaan rakentaa vain 45 grammaa painava innertube

Kova

2 kertaa vahvempi kuin tavalliset putket

Kevyempi ja vankempi. Teemme mahdottoman mahdollisen.

Voimme ratkaista tämän ristiriidan käyttämällä uutta konseptia:

Valmistamme Innertubea termoplastisella elastomeerillä, jota kutsutaan TPU: ksi. Tämä materiaaliryhmä tunnetaan kestävyydestään ja erinomaisista vaimennusominaisuuksistaan. Se on jo korvannut monia kumituotteita autoteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.

Tavoitteenamme oli muuttaa erinomaiset materiaalin ominaisuudet erinomaiseksi polkupyörätuotteeksi. Saavutimme sen vähentämällä kosketusalueiden määrää ja pitämällä saumat mahdollisimman vähäisinä.

Kehitetty ja valmistettu Euroopassa

Tubolito-sisäputki valmistetaan Euroopassa, ja kaikki kokoonpano-osat hankitaan Euroopassa. Tällä on joitakin merkittäviä etuja. Voimme säilyttää erittäin korkeat laatustandardit. Voimme toteuttaa nopeita innovaatioita ottamalla lyhyen palautekierroksen kehittämis- ja tuotantolaitoksen välille. Voimme ylläpitää kestävyyttä lyhyillä kuljetusreiteillä.

Tubo MTB

29er: n renkaille voidaan tallentaa yli 100 g pyörää verrattuna tavallisiin butyyliputkiin ja lähes kaksi kertaa niin paljon tilaa pakattuina. Ratsastusturvallisuus on kaksi kertaa korkeampi kuin tavallisissa putkissa ja tarjoaa maksimaalisen suojan rikkoutumista vastaan. Kokoonpano on yhtä mukava kuin butyylituotteissa. Tubolito-putket ovat myös kevyt vaihtoehto putkimattomille ratsastajille.

Halkaisija: 29 "

Paino: 85 g

Renkaan leveys: I, 8 2,4

Venttiili: 42 mm


Tubolito Tubo MTB:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Tubolito Tubo MTB:lla on Tubolito:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Sisäkumit kategorian Pyörät ja renkaat tuotteilla.

Ominaisuudet Tubolito Tubo MTB

Pyörän halkaisija
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Uudet materiaalit.

-

Nämä kamerat kannattaa maksaa enemmän, kun otetaan huomioon niiden korkea laatu ja erittäin kevyt paino.

Tublito

-

Erittäin kevyt ja kooltaan pieni

Valo

-

Upea tuote keventää painoa ja tilaa MTB: lläsi

Kaikki täydellinen

-

erittäin kevyt vie vie vähän tilaa pussissa ja myös erittäin hyvän kameran

Tubilitos rock!

-

Vau .. erittäin onnellinen! saa pyörän tuntemaan hyvältä!

Erittäin kevyt

-

Erittäin kevyt kamera ja vie vähän tilaa. Ihanteellinen vaihto

Nämä ovat kevyitä ...

-

ostin nämä yrittääksesi simuloida putketonta 650b-pyörää / rengasta, käytin letkuttomia Compass / RH 650bx42 EL -renkaita Stans-tiivisteaineella. Se toimi hyvin, mutta jätin tiivisteaineen liian kauan, noin 11 kuukautta. Tiivisteaine oli kuivunut runkoon ja sitä oli vaikea poistaa, hyvin vähän nestettä oli jäljellä tasaiseksi. Kyseinen rengasrunko on huokoinen, mikä nopeuttaa tiivisteaineiden kuivumista. Tubolito-putket näyttävät hyvältä vaihtoehdolta tiivisteaineelle, hieman nestettä raskaampia ja 20% kevyempiä kuin jopa Schwalbes SV-14A kevyt butyyliputki. Olen ajanut niitä vain noin 50 mailia, joten pitkän aikavälin tuloksia ei ole vielä saatu. Ne näyttävät tuntuvan jäykämmiltä kuin butyyliputki tai ilman putkia, kokeilen vähemmän rengaspainetta saadakseni siitä mukavamman. Toistaiseksi sanon, että nämä ovat kalliita sisäputkeen jopa tällä verkkosivustolla alhaisella hinnalla. Ne eivät myöskään aja niin mukavasti samassa paineessa, mutta ovat kevyitä ja hyvin tehtyjä.

Tubolito tubo mtb

-

Hyvä vaihtoehto hätätilanteissa. Ei pitkän matkan käyttöön. Erinomainen paino kannettavaksi reppussa.

Coment

-

ERIKOINEN TUOTE, MITEN EI ASENNA

Näkymä

-

Erittäin hyvä korkean suorituskyvyn kamera.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje