`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tubolito

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tuotekuvaus Tubolito Tubo Road 42 mm

Erittäin kevyt, erittäin kestävä polkupyöräputki.

Innertube on pitkään jäänyt huomiotta polkupyöräteollisuudessa. Muutamme sitä. Visiomme: täydellinen innertube-katu, polku tai kaupunki, joka on kehitetty optimaaliseen pyöräilyelämykseen.

kevyt

2/3 kevyempi kuin tavallinen putki

Jokainen gramma laskee, kun se on hauskaa pyöräilyyn. Vielä enemmän, jos pienennät pyörimispainoa.

Tubolito tarjoaa helpon ja saavutettavan painon virityksen.

Voimme tarjota tämän ratkaisun, koska yhdistämme uuden materiaalin itse kehitetyn tuotantoteknologian kanssa. Tämän tekniikan avulla S Tubo -tuotteessamme voidaan rakentaa vain 45 grammaa painava innertube

Kova

2 kertaa vahvempi kuin tavalliset putket

Kevyempi ja vankempi. Teemme mahdottoman mahdollisen.

Voimme ratkaista tämän ristiriidan käyttämällä uutta konseptia:

Valmistamme Innertubea termoplastisella elastomeerillä, jota kutsutaan TPU: ksi. Tämä materiaaliryhmä tunnetaan kestävyydestään ja erinomaisista vaimennusominaisuuksistaan. Se on jo korvannut monia kumituotteita autoteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.

Tavoitteenamme oli muuttaa erinomaiset materiaalin ominaisuudet erinomaiseksi polkupyörätuotteeksi. Saavutimme sen vähentämällä kosketusalueiden määrää ja pitämällä saumat mahdollisimman vähäisinä.

Kehitetty ja valmistettu Euroopassa

Tubolito-sisäputki valmistetaan Euroopassa, ja kaikki kokoonpano-osat hankitaan Euroopassa. Tällä on joitakin merkittäviä etuja. Voimme säilyttää erittäin korkeat laatustandardit. Voimme toteuttaa nopeita innovaatioita ottamalla lyhyen palautekierroksen kehittämis- ja tuotantolaitoksen välille. Voimme ylläpitää kestävyyttä lyhyillä kuljetusreiteillä.

Tubo Road

Super Lightweight, jossa on vain 38 g Tubo ROAD 700C: tä, on 70 g: n paino säästetty verrattuna tavalliseen putkeen, joka voi olla ratkaisevan tärkeää, kun se tulee alas langalle. Soveltuu levyn ja vanteen jarruille, joita on saatavana 42 mm ja 60 mm SV venttiileillä.

Halkaisija: 700C

Paino: 38 g

Renkaan leveys: 18 28 mm

Venttiili: 42 mm


Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Tubolito Tubo Road 42 mm ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Tubolito:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Pyörät ja renkaat tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Sisäkumit tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Tubolito Tubo Road 42 mm

Pyörän halkaisija
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (20)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Tubolith-kammiot

-

Erittäin kevyt putki, hyvä paino säästää pyöriä.

Tubolito

-

Erittäin kevyt, erinomainen päivitys!

Upea päivitys

-

nämä putket ovat yksi parhaimmista päivityksistä, joita voit tehdä pyörällesi. ne ovat yksi halvimmista tavoista pudota, painoa polkupyörältä, vierintävastus on upea (paljon parempi kuin butyyliputket ja juuri putkittomien ja lateksiputkien takana, tutkimukset ovat osoittaneet), laastaripakkaus on pieni, yksinkertainen ja tehokas . ne pitävät ilmaa pitkiä aikoja, ja varaputki vie hyvin vähän tilaa satulalaukussa. Käytän näitä putkia kaikilla pyöräilläni, jotka eivät ole putkittomia, ja bikeinn on paikka ostaa niitä hintatasolta.

Epäilemättä

-

Ne ovat epäilemättä kameran kulku, erittäin kevyt, hieman pehmeä, mutta siinä ei voi olla kaikkea.

Tubolito renkaat kannattaa harkita

-

Erinomainen arvo "painopainoille". 100 - 150 grammaa pyörivää painon alennusta (riippuen renkaan koosta) butyyliputkien korvaamisesta Tubolitosilla !! Tubolitot edustavat ensimmäistä merkittävää parannusta sisäputkissa viimeisen 40 vuoden aikana ja ovat arvokkaan hinnan arvoisia. Tubolito Co. seisoo heidän tuotteensa takana ja tarjoaa erinomaista asiakastukea - he vaihtoivat letkun, joka epäonnistui väärän vanneliuskan seurauksena. Olen käyttänyt Tubolitosia syyskuusta lähtien, ja olen yleensä erittäin tyytyväinen .. Yksi asunto kärsi pienestä lasisuojuksesta - mutta putki oli erittäin helppo korjata Tubolito-korjaussarjan avulla. Ja se on edelleen käytössä 4 kuukauden kuluttua. Pidä mielessä, että tienvarsipinnoitteissa käytettävät rengastiivistepumput eivät toimi Tubolitosilla (ne toimivat tuotteella.) Jos saat renkaan renkaan matkalle, valmista vaihtamaan litistetty putki tai korjaamaan se (ei on aina helppoa, jos ajat yöllä tai kaupunkiympäristössä.) Tärkeä vinkki: 28 mm: n tierenkaisiin käytä suurempia Tubolitos-kokoisia 30–47 mm Tubolitos-väriä, jotta lävistysvastus olisi parempi. 18 - 28 mm: n putket voivat olla venytetty liian ohuiksi.

Täydellinen hoito ja esine odottaa todisteita

-

Kun tein tilauksen, ei kulunut kauaa sen saapumista ja kaikki oli täydellistä. Tuotteesta, jonka olen jo asentanut, voin tällä hetkellä sanoa vain, että se on erittäin helppo asentaa ja että se painaa mittakaavassa 40,6 g. Luotettavuudesta ja kestävyydestä en voi kommentoida tällä hetkellä, koska en ole vielä rullannut sitä tarpeeksi.

Tubolito-sisäputket

-

Hyvin kirjallinen, kuten mainostetaan. Kokeile niitä vielä - toivottavasti he kestävät trooppisessa ilmastossa

Sain kevyempiä

-

Se on kevyempi ja mukavampaa ajaa. Paras!

Tubolith-kammiot

-

En ole vielä voinut testata niitä synnytyksen takia, mutta minua ovat opastaneet tuttavat, jotka käyttävät niitä erittäin positiivisella tavalla. Toimituksen suhteen parempi ja nopeampi mahdoton.

Tubolith-kammiot

-

Olen edelleen pystynyt todistamaan sen synnytyksestämme johtuen. Toivon voivani tehdä sen pian. Jos olen hankkinut heidät, se johtuu siitä, että minulla oli jo positiivisia referenssejä heidän eduistaan muiden ihmisten kautta. Toivon kuin haluat. Mitä tulee ostoon ja vastaanotettuun aikaan, lyömätön.

Tietäni ilman putkenvaihtoa

-

Olen juoksuttanut putkittomia maantiepyörälläni vuosia. Minun piti lopulta lisätä putki, kun löysin, mikä sotku. Joten päätin uudessa maantiepyörässäni ohittaa putketon ja käyttää sen sijaan Tubolito-putkia. Ne pyörivät hyvin, ja säästämällä painoa hyppäämättä putkittomia valmiita renkaita ja tiivisteaineita.

Yllättävä

-

Minulle se on ollut löytö, joka on jättänyt minut tuntemaan olonsa hienoksi. Alennettu paino, ilmanpaineen ylläpitäminen enemmän kuin oikein ja esteettisenä ... utelias ... Tällä hetkellä en ole puhunut, mutta tuotteen hankinta pakottaa sinut ostamaan heidän erityisensä laastarit, jotain, joka henkilökohtaisesti ei ole minulle merkitystä. Ennen niiden kokoamista (se oli minulle hyvin yksinkertaista) sinun on luettava valmistajan ohjeet, koska on joitain yksityiskohtia, jotka on tärkeää tietää. Hieman kallis, mutta ehdottomasti sen arvoinen.

Upea materiaali

-

Ne säästävät polkupyörän pyörien painoa kohtuulliseen hintaan. Suositeltava.

Upea ja erittäin kevyt.

-

Upea putki, erittäin kevyt, vain 40 g, joten se on paljon kevyempi kuin muut putket ja ihmettelemme, onko se putkittoman arvoinen.

Tubolito-putket ovat erittäin kevyitä

-

Tubolito-tuotemerkin tuki on hienoa! Oli viallinen venttiili ja he korvasivat sen, mitään kysymyksiä ei esitetty.

Erittäin hyvä

-

Erittäin kevyt, 38 - 40 g, kuten todettiin. Se menettää hyvin vähän ilmaa ajan myötä. Suosittelen sitä.

Vaihtamisen arvoinen

-

Vaihtamalla yksinkertaisesti tähän putkeen, klinkeripyörän ulkokehää voidaan vähentää noin 50 g verrattuna tavanomaiseen pyörään, joten tehokkuus ei menetä.

Erittäin kevyt

-

Ensinnäkin kevyydestä vaikuttunut. Olen epäröinyt pitkään, koska olin huolissani pitkien jarrujen läpikulun lämmönkestävyydestä, mutta vihdoinkin syöksyni Tubulito-testin jälkeen.

Hyvä tuote

-

hyvä sisäputki, erittäin kevyt.

Hyvä

-

Ensinnäkin olin yllättynyt kevyydestä. Näyttää siltä, että tämä on niin ajattelin, että se oli kunnossa. Kuitenkin, kun yritän koota sen, tuntuu kevyydestä (varsinkin etupyörät). Ilman vuotoa on vähemmän kuin butyyliä, ja kalibrointijarruja on turvallista käyttää alamäkeen hyvällä tunneella, että kiipeät kantapäätä. Luulin, että pystyin ostamaan hyvin. Toimitus näyttää olevan turvallista ja luotettavaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje