`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tubolito

Tubolito Tubo Road 60 mm

Tubolito Tubo Road 60 mm

Tubolito Tubo Road 60 mm

Tubolito Tubo Road 60 mm

Tubolito Tubo Road 60 mm

  • Tubolito Tubo Road 60 mm
  • Tubolito Tubo Road 60 mm
  • Tubolito Tubo Road 60 mm
  • Tubolito Tubo Road 60 mm
  • Tubolito Tubo Road 60 mm
  • Tubolito Tubo Road 60 mm

Tubolito Tubo Road 60 mm

Tuotekuvaus Tubolito Tubo Road 60 mm

Erittäin kevyt, erittäin kestävä polkupyöräputki.

Innertube on pitkään jäänyt huomiotta polkupyöräteollisuudessa. Muutamme sitä. Visiomme: täydellinen innertube-katu, polku tai kaupunki, joka on kehitetty optimaaliseen pyöräilyelämykseen.

kevyt

2/3 kevyempi kuin tavallinen putki

Jokainen gramma laskee, kun se on hauskaa pyöräilyyn. Vielä enemmän, jos pienennät pyörimispainoa.

Tubolito tarjoaa helpon ja saavutettavan painon virityksen.

Voimme tarjota tämän ratkaisun, koska yhdistämme uuden materiaalin itse kehitetyn tuotantoteknologian kanssa. Tämän tekniikan avulla S Tubo -tuotteessamme voidaan rakentaa vain 45 grammaa painava innertube

Kova

2 kertaa vahvempi kuin tavalliset putket

Kevyempi ja vankempi. Teemme mahdottoman mahdollisen.

Voimme ratkaista tämän ristiriidan käyttämällä uutta konseptia:

Valmistamme Innertubea termoplastisella elastomeerillä, jota kutsutaan TPU: ksi. Tämä materiaaliryhmä tunnetaan kestävyydestään ja erinomaisista vaimennusominaisuuksistaan. Se on jo korvannut monia kumituotteita autoteollisuudessa ja lääketeollisuudessa.

Tavoitteenamme oli muuttaa erinomaiset materiaalin ominaisuudet erinomaiseksi polkupyörätuotteeksi. Saavutimme sen vähentämällä kosketusalueiden määrää ja pitämällä saumat mahdollisimman vähäisinä.

Kehitetty ja valmistettu Euroopassa

Tubolito-sisäputki valmistetaan Euroopassa, ja kaikki kokoonpano-osat hankitaan Euroopassa. Tällä on joitakin merkittäviä etuja. Voimme säilyttää erittäin korkeat laatustandardit. Voimme toteuttaa nopeita innovaatioita ottamalla lyhyen palautekierroksen kehittämis- ja tuotantolaitoksen välille. Voimme ylläpitää kestävyyttä lyhyillä kuljetusreiteillä.

Tubo Road

Super Lightweight, jossa on vain 38 g Tubo ROAD 700C: tä, on 70 g: n paino säästetty verrattuna tavalliseen putkeen, joka voi olla ratkaisevan tärkeää, kun se tulee alas langalle. Soveltuu levyn ja vanteen jarruille, joita on saatavana 42 mm ja 60 mm SV venttiileillä.

Halkaisija: 700C

Paino: 38 g

Renkaan leveys: 18 28 mm

Venttiili: 60 mm


Osta Tubolito Tubo Road 60 mm markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Pyörät ja renkaat lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Tubolito Tubo Road 60 mm:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Tubolito Tubo Road 60 mm

Pyörän halkaisija
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (29)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ota ne

-

Ei voinut olla onnellisempi näiden kanssa. Sujuva ajo ja paljon kevyempi kuin vakioputket. Kallis, mutta sen arvoinen minulle.

Pieni ja kevyt

-

Halusin pienikokoisen varaputken hätävarmuuskopiona putkittomalle asennukselleni - Tubolito Tubo Road 60 mm oli täydellinen - yli 100 g kevyempi ja paljon kompaktimpi hätätyökalusarjani. Bike Innillä oli edullinen hinta ja tehokas toimitus.

Kevyin

-

Ei ole kevyempää.

Tubolith-kammiot

-

Hyvää iltapäivää, muutama päivä sitten ostin sinulle 4 putkea ja Tubolito-laastaria (700C ja 42 mm venttiili), olen erittäin tyytyväinen ostokseen, mutta yhdellä niistä on oltava huokoset ja päivästä toiseen se menettää yli 3 kg painetta ja En löydä vuotoa, koska se on niin pieni, mitä voin tehdä siihen? Ne eivät pyöri kahdella pyöräparilla. Jos lähetän sen, vaihtavatko sen minulle?

Valokamerat.

-

Olen käyttänyt niitä jo pitkään ja suosittelen niitä. Halvin tapa pudottaa melkein 100 g (parilla kameroilla) polkupyörälle. Lävistä, puhkaise sama kuin muut. Paljon mukavampaa (kosketa vähemmän pomppia).

Oikein hyvä

-

Kuten kuvattu. Nämä ilmakammiat vaikuttavat erittäin vankilta. Helppo asentaa. Toimitetaan odotetusti.

Tieputket.

-

Epäilemättä markkinoiden kevyimmät kamerat pitävät paineen pidempään kuin butyyli ja kestävät lävistyksiä. Hinta vaikuttaa hyväksyttävältä minulta, olen varma, että heidät tuntevat fanit eivät enää halua normaalia.

Tubolito

-

Iloinen ostosta ja parhaasta hinnasta bikeinnilla

Laatu

-

Nämä ovat upeita ja BikeInnillä on paras hinta

Tubolito-tie 60mm

-

Kuten kuvattu, pieni ja kevyt, helppo asentaa. Tilasin vähän lisää.

Putkimainen ilmakammio

-

Ostin Vittoria-pyörilleni Tubolito-sisäputket grafeenista nyt, voin vain olla onnellinen ..... keveys ja reaktiivisuus

Tubolito-putket

-

Ostin nämä tubolito-putket testattavaksi Sworks Tarmacillani, toistaiseksi ei ole ongelmia ja loistava tapa poistaa paino.

Tubolito-kamerat

-

Erittäin kevyet ja hyvät tunteet liikkuessaan, useita poistuu heidän mukanaan ja minulla ei ole ollut ongelmia, pitävät paineen melko hyvin.

Tubolito-kamerat

-

Olen ollut heidän kanssaan yli vuoden eikä mitään ongelmaa, liikkuvuus on erittäin hyvää ja otat paljon rahaa pyöriltä pienellä rahalla

Toimii ilmoitetulla tavalla

-

Saadun 4 putken joukossa yhdellä oli reikä jo venttiilin varren pohjassa ja menetetty ilma koetäisyydellä. Sen lisäksi, että ne asentavat löytää ja tuntevat painoa erilaisina kuin normaalissa putkessa.

Tubolito

-

Erittäin tyytyväinen ostokseen. Kevyt, kestävä. Olen testannut niitä alumiini- ja hiilivanteilla, ja jälkimmäiset ovat mukavammat. Alumiinissa valssauksessa ei käytännössä ole eroa. Suositeltava.

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote, odotettua parempi ja kevyt ja kestävä. Mitä muuta voit kysyä!

Tubolito-putketie 60 mm.

-

Epäilemättä loistava ratkaisu meille pyöräilijöille tilan ja keveyden suhteen.

Tubolito

-

Erittäin kevyt ja imee hyvin epätasaisuudet maahan

Eri

-

Se on jotain erilaista vakiintuneilla markkinoilla. Toistaiseksi hyvä.

Tubolite

-

60 mm paino 42 grammaa .... heti. Ei ongelmia toistaiseksi. vaikuttunut

Reiät

-

Ostin 4 tubolitoa ja jo jumissa 3 kertaa! Oli harvinaista tarttua normaaliin ilmakameraan. Sen lisäksi sain 100 g / pyörä

En tiennyt heitä

-

Asensin ne, ja sen lisäksi, että olen erittäin kevyt ja toivon todella, että minun ei koskaan tarvitse testata heidän äärimmäistä lävistyskestävyyttään

Vakuuttunut

-

Erittäin kevyt ja ne näyttävät erittäin kestäviltä, näemme kuinka ne toimivat kilometrin ohittamisen kanssa

60mm tieputki

-

Täydellinen, nopea toimitus ja 100% 100 suositeltua tuboliittia

Erittäin tyytyväinen

-

Epäilemättä yksi parhaista tuotteista tällä hetkellä. Lähes tuhoutumaton, suosittelen voimakkaasti.

Kevyt ja kestävä

-

Toistaiseksi tyytyväisiä, meidän on nähtävä, kuinka ne jatkavat ajan myötä. Ihannetapauksessa anna heille vähän vähemmän painetta, koska heidän keveydestään huolimatta tunne on vaikeampi kuin tavallisilla kameroilla.

Kevyt n vahva

-

Erittäin kevyt ja näyttävät silti olevan kaikki vankan putken ominaisuudet

Vakuuttunut

-

Erittäin kevyt ja korkea laatu ... juuri mitä etsin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje