`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Uvex

Uvex Edaero

  • Uvex Edaero
  • Uvex Edaero

Uvex Edaero

Tuotekuvaus Uvex Edaero

Säilytä viileässä olet nopein:

Uvex EDAero pyöräily kypärä yhdistyvät erinomainen aerodynamiikkaa pisara muotoinen aika-ajo pyöräily kypärä ihanteellinen ilmanvaihto ominaisuudet ja muoto sopii päivittäiseen käyttöön. Päät vastaavat suuntaus, jossa kilpa kypärä: uvex insinöörien ja pyöräily ammattilaisia. Tuloksena on vaikuttava: Esimerkiksi energiansäästö jopa 16 wattia tai muunnettu 1 minuutti 25 sekuntia venyttää 40 km nopeudella 38 km / h on mahdollista jo pelkästään yllään uusi EDAero. Vaikuttavia lukuja, että jokaisessa kilpailussa pyöräilijä voi muuntaa asemaan ja suorituskyky kasvaa välittömästi.


Tietokone optimoitu ilmavirta:

Uusi muoto uvex EDAero on perusta nopeasti kypärän käsite; sydän kuitenkin on rakentaa televisiokanavilla: ilmavirta johdetaan ympäri ja kypärän läpi yhdessä virtauksen. Turbulenssi on minimoitu. Pystysuora tuuletusaukot edessä EDAero suoraan ilman suoraan kypärä. Näin ilmanvastus minimoituu tärkein paikka, jossa ilma osuu kypärän suoraan. Optimoitu järjestelmä kahdeksan ilmanvaihto kanavien ohjaa ilmaa sisäpuolelle kuori. Tämä mahdollistaa jäähdytys ja ilmanvaihto pään, vaikka kypärä on lähes täysin suljettu. Tämä aerodynaamisesti optimoitu synergiaa ilmanvaihdon ja ilman vastus vain toimii, koska tuleva ilma johdetaan ulos alhainen turbulenssi tasoilla, ja muodostaa suora virtaus linjan takana pään.


Nopea kuori, suojaava ydin:

Tietenkin EDAero takaa suojaavaa tehtävää kypärä ilman kompromisseja ja ihanteellisesti suojaa päätä iskuilta. Kaikki kypärät ovat "Double Inmould Teknologia" tekemät Uvex. Etu Double Inmould:, paino 270g kypärä on kevyt ja vakaa samanaikaisesti. Ohut muovi kova kuori encases vaimentava sisustus EPS kuori. Mikroskooppisen pieniä ilma kotelot sijaitsevat sisäpuolella EPS muovi, jotka pystyvät tehokkaasti vaimentaa vaikuttavat voimat. Kypärän tulee aina sovittaa ihanteellisesti sopivaksi pään muoto ja koko.


BOA järjestelmä erityisesti pyöräilyyn:

Tasokkaalla yhteistyö, uvex virittynyt patentoitu BOA säätöjärjestelmän erityisesti käyttö pyöräily. Joustava yksittäiset osat voidaan ihanteellisesti sovittaa yksittäisten pään muotoihin. Yhteydessä monomatic FAS lukitusjärjestelmä, uvex EDAero on mukava käyttää ilman paine pistettä ja turvallisesti pysyy oikeassa asennossa, jos laskee. Kuten keväällä 2015, EDAero on saatavana kahtena kuori.Suojaus:

kaksinkertainen inmould tekniikka

EN 1078

TÜV GS

CE

aero aukon rakenne


Asenna:

monomatic

FAS hihna

2 kuori kokoa

BOA, puoli rengas


Mukavuus:

anti allergiaa liner

aukko tyynyt

8 ilmanvaihtokanavatTekniikka:


vent tyynyt:

Erittäin toimiva

Sisustus ominaisuuksia merkittävästi vaikuttaa kypärän mukavuutta. Kaikki tyynyt imevät kosteutta ja ovat anti allergiaa. Tarranauhakiinnittimiä mahdollistavat helpon poistamisen pesua.


monomatic:

Nappia painamalla säätö

Monivaiheinen ja anatomisesti muotoiltu: uvex n monomatic mukavuutta sulkemista avautuu ja sulkeutuu napin painalluksella, yhdellä kädellä. Leukahihnasta aina istuu täydellisesti.


FAS:

Helppo ja käytännöllinen

Nopea sovitusjärjestelmä vöillä voidaan helposti ja jatkuvasti räätälöidään tarkka pään muoto. Kypärä pysyy tukevasti päähän kaikissa tilanteissa ja nauhoja ovat aina parhaassa asemassa.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Oletko kiinnostunut Uvex:n Edaero:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Uvex-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Uvex Edaero vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Uvex Edaero

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Olin helpottunut!

-

Olin hieman huolissani ensimmäisestä tilauksestani, mutta olin helpottunut siitä, että matkatavarani saapuivat turvallisesti. Koska kyseessä on ulkomaalainen tilaus, kestää muutama päivä, mutta määrä on halpa ja tilasin toisen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje