`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Uvex

Uvex Edaero

  • Uvex Edaero
  • Uvex Edaero

Uvex Edaero

Tuotekuvaus Uvex Edaero

Uvex EDAero pyöräily kypärä yhdistyvät erinomainen aerodynamiikkaa pisara muotoinen aika-ajo pyöräily kypärä ihanteellinen ilmanvaihto ominaisuudet ja muodon sopii päivittäiseen käyttöön. Päät vastaava suuntaus, jossa kilpa kypärä: Tällä uvex insinöörit ja pyöräily ammattilaisia. Tuloksena on vaikuttava: Esimerkiksi energiansäästö jopa 16 wattia tai muunnettu 1 minuutti 25 sekuntia venyttää 40 km nopeudella 38 km / h on mahdollista jo pelkästään päällään uuden EDAero. Vaikuttavia lukuja, että jokaisessa kilpailussa pyöräilijä voi muuntaa asemaan ja suorituskyky kasvaa välittömästi.

Tietokoneoptimoitu ilmavirta:

Uusi muoto uvex EDAero on perusta nopeasti kypärän käsite; sydän on kuitenkin rakentamisen televisiokanavilla: Ilmavirta johdetaan ympäri ja kypärän läpi yhdessä virtauksen. Turbulenssi on minimoitu. Pystysuora tuuletusaukot edessä on EDAero paineilmaa suoraan kypärään. Näin ilmanvastus minimoituu tärkein paikka, jossa ilma osuu kypärän suoraan. Optimoitu järjestelmä kahdeksan tuuletuskanaviston ohjaa ilmaa sisäpuolella kuoren. Tämä mahdollistaa jäähdytys ja ilmanvaihto pään, vaikka kypärä on lähes täysin suljettu. Tämä aerodynaamisesti optimoitu synergiaa ilmanvaihdon ja ilman vastus toimii vain siksi, että tuloilma johdetaan ulos alhainen turbulenssitasot, ja muodostaa suoran virtauksen linjan takana pään.

Fast kuori, suojaava ydin:

Tietenkin EDAero takaa suojaustoiminta kypärän ilman kompromisseja ja ihannetapauksessa suojaa päätä iskuilta. Kaikki kypärät ovat "Double Inmould Technology" tekemät uvex. Etuna Double Inmould:, paino 270g kypärän on kevyt ja vakaa samaan aikaan. Ohut muovi kova kuori encases vaimentava sisustus EPS kuori. Mikroskooppisen pieniä ilma kotelot sijaitsevat sisäpuolella EPS muovin jotka pystyvät tehokkaasti vaimentaa vaikuttavia voimia. Kypärän tulee aina sovittaa ihanteellisesti sopivaksi pään muodon ja koon.

BOA järjestelmä nimenomaan pyöräily:

Eksklusiivisella yhteistyö, uvex virittynyt patentoitu BOA säätöjärjestelmän nimenomaan käyttö pyöräily. Joustava yksittäiset osat voidaan ihanteellisesti sovittaa yksittäisten pään muotoihin. Yhteydessä MONOMATIC FAS lukko järjestelmä, uvex EDAero on mukava käyttää ilman paine pistettä ja turvallisesti pysyy oikeassa asennossa tapauksessa kuuluu.

Ominaisuudet:

suojaus:

Double Inmould Technology

Aero Vent Suunnittelu

Fit:

MONOMATIC

fas hihna

2 Shell

Boa, Half Ring

Mukavuus:

Anti Allergiaa Liner

vent Pads

8 Tuuletus kanavat


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos etsit Uvex Edaero:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Suojaukset tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Kypärät erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Kypärät on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Uvex Edaero

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Olin helpottunut!

-

Olin hieman huolissani ensimmäisestä tilauksestani, mutta olin helpottunut siitä, että matkatavarani saapuivat turvallisesti. Koska kyseessä on ulkomaalainen tilaus, kestää muutama päivä, mutta määrä on halpa ja tilasin toisen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje