`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Uvex

Uvex I-VO CC

  • Uvex I-VO CC
  • Uvex I-VO CC
  • Uvex I-VO CC

Uvex I-VO CC

Tuotekuvaus Uvex I-VO CC

Aloittelija ystävällinen lajin harrastajille im mattapinta. Uvex i vo cc pyöräily kypärä toimii erinomaisesti kaikissa tilanteissa, onko sinulla ajaa maantiepyörän tai ryhtyä polkuja. Saatavana kaksi kuori kokoa. Käytännön Uvex IAS Fit järjestelmä mahdollistaa uvex i vo CC on sovitettiin jokaiselle pään muoto. Pyöräilykypärä on valmis uvex kolmio LED.Suojaus:

Inmould Teknologia

Normit: EN 1078 / TÜV GS / CE / CPSC


Asenna:

2 kuori kokoa

IAS 3D

monomatic

FAS hihna


Mukavuus:

24 ilmanvaihtokanavat

Basic tyynyt

bug netto

irrotettava lippa xb390

päivitettävissä kypärä LEDTechnologies:


IAS 3D:

IAS järjestelmät yhdellä silmäyksellä

Jolla on sama pään ympärysmitta ei välttämättä takaa, että kypärä voi tarjota mahdollisen turvallisuuden ja mukavuuden. Tarkennettu fit järjestelmät tarjoavat täydellisen säätö, joka suuntaan, vastaamaan jokaisen yksilön pään muoto.


monomatic:

Nappia painamalla säätö

Monivaiheinen ja anatomisesti muotoiltu: uvex n monomatic mukavuutta sulkemista avautuu ja sulkeutuu napin painalluksella, yhdellä kädellä. Leukahihnasta aina istuu täydellisesti.


FAS:

Helppo ja käytännöllinen

Nopea sovitusjärjestelmä vöillä voidaan helposti ja jatkuvasti räätälöidään tarkka pään muoto. Kypärä pysyy tukevasti päähän kaikissa tilanteissa ja nauhoja ovat aina parhaassa asemassa.


inmould tekniikka:

Kevyt ja vakaa

EPS vaahto ruiskutetaan iskunkestävä polykarbonaattikuori. Luo kevyt, erittäin vakaa rakenne.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Kypärättuotteita suoraan Uvex:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten Uvex I-VO CC, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Uvex I-VO CC

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen

-

Laadukas kypärä. Sillä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä sopii täydellisesti. Saksalaista laatua osoittaa. Älä epäröi. Laatu on hyvä hinta.

Suojaus ja laatu

-

Poikkeuksellinen kypärä ja helposti sovi kaikille käyttäjille. Sopii niille, jotka sykli vapaa-ajan ja huolta turvallisuudesta. Kevyt, ilmava ja mukava. Erinomainen valinta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje