up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Uvex
360

Uvex I-VO MTB Helmet

plus
  • 360Uvex I-VO MTB Helmet
  • Play videoUvex I-VO MTB Helmet
  • Uvex I-VO MTB Helmet

Uvex I-VO MTB Helmet

Tuotekuvaus Uvex I-VO MTB Helmet

Aloittelijan ystävällinen allrounder. uvex i vo pyöräilykypärä toimii erinomaisesti kaikissa tilanteissa riippumatta siitä, ajako maastopyörää vai polkuja. Saatavana kahdessa kuorikokosta. Pyörän kypärän käytännöllinen uvex IAS ja Monomatic-järjestelmä mahdollistavat uvexin mahdollisuuden mukauttaa jokaiseen pään muotoon.

Ominaisuudet:

Suojaus:

Inmould-tekniikka

Normit: EN 1078 / TÜV GS / CE / CPSC

Sovita:

IAS

MONOMATIC

FAS hihna

Mukavuus:

24 tuuletuskanavaa

Basic-tyynyt

Bug net

Irrotettava visiiri xb390

Päivitettävissä kypärävalolla

FAS:

Helppo ja käytännöllinen: Nopea sopeutuminen Järjestelmän vyöt voidaan helposti ja jatkuvasti räätälöidä tarkkaan pään muotoon. Kypärä pysyy tukevasti pään kaikissa tilanteissa ja nauhahihnat ovat aina parhaassa asennossa.

MONOMATIC:

Painikkeen säätö: Monivaiheinen ja anatomisesti muotoiltu: uvexin monomattinen mukavuusliitäntä avautuu ja sulkeutuu napin painalluksella yhdellä kädellä. Leukahihna istuu aina täydellisesti.

IAS:

IAS-järjestelmät yhdellä silmäyksellä: Samalla pään kehällä ei välttämättä takaa sitä, että kypärä voi tarjota mahdollisimman turvallista ja mukavaa. Kehittyneet istuvuusjärjestelmät tarjoavat täydellisen säätämisen joka suuntaan, joka sopii jokaiseen pään muotoon.

inmould-tekniikka:

Kevyt ja vakaa: EPS-vaahto ruiskutetaan iskunkestävään polykarbonaattikuoren päälle. Luo kevyt, erittäin vakaa rakenne.

KOKOT: 52 57; 56 60


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Ostaessasi Uvex I-VO MTB Helmet:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Uvex I-VO MTB Helmet-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Uvex:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Uvex I-VO MTB Helmet

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erittäin tyytyväinen

-

Tämä kypärä sopii minulle täydellisesti. Olen nainen 60-vuotiaana ja 54-vuotiaana, joten tilasin pienen koon 52-57. Rakasta leukatyynyä ja säädettävää lukkoa. Harmi, sen piti tulla aina Saksasta Amerikkaan, mutta minulla ei ollut kiirettä. Upea kypärä.

Hyvä vastine rahalle -kypärä (valmistettu saksassa)

-

Vaikka se ei valitettavasti sovi pään muotoon, suosittelen sitä kaikille pyöräilijöille, koska sen hinta-laatusuhde on korkea. Se on valmistettu Saksassa.

Suuri

-

Tuote on erittäin hyvä

Hyvä kustannus polun hohmann scan

-

Vaikka ei ole suuri ongelma, koska se ei liiku toistaiseksi kahdesti 落 車 on tulee kolmas osto Smashing kiinteään ja Shimae jos enemmän, säätö hihna on riittävästi hyödykkeitä Jos ajattelee hinta hieman vaikea tehdä

Vuosi?

-

mikä vuosi on kypärä?

asiantuntijamme vastaavat

Tämä kypärä on nykyinen kausi vuosi. terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up