up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Uvex
360

Uvex Race 5 Road Helmet

plus
  • 360Uvex Race 5 Road Helmet
  • Play videoUvex Race 5 Road Helmet
  • Uvex Race 5 Road Helmet

Uvex Race 5 Road Helmet

Tuotekuvaus Uvex Race 5 Road Helmet

Uusi lippulaivamalli ammattilaisilta. Aerodynaamisesti täysin muotoinen ja ilmanvaihto uvex rodun 5 työntyy sekä, dynaaminen yhdenmukaistaminen ja tekninen suorituskyky.


High-Impact-Shell takaa lomakkeet äärimmäistä vakavuutta ja jos laskee, täydellinen homogeeninen leviämisen painetta. Kanssa pracitcal Uvex IAS-2K koko säädön järjestelmän, uvex yhdistyvät hyvin kahden maailman parhaat puolet: Pehmeä materiaali parasta mukavuutta mahdollista ja kova komponentti paras vakautta ja lujuutta.


3 ruoriin kuoret, hyvä sopivuus.Ominaisuudet:


- 2k IAS


- Monomatic


- FAS hihna


- 23 tuuletuskanaviston


- Vent hiili tyynyt


- SuojakerroinTekniset tiedot:


- Iskunkestävä kuoriTekniikka:


Mukava korkea esitykset:


Erittäin laadukas kosteutta siirtävä materiaali on hiilikuiduista tukahduttaa bakteerien kasvua. Erittäin mukava ja pehmeä iho. Kohokuvioitu tuuletuskanaviston ja rei'itetty tyynyt varmistaa optimaalisen kypärä ilmasto. Nopeasti kuivuva, antibakteerinen, irrotettava ja pestävä.


Helppo ja käytännöllinen:


Nopea sovitusjärjestelmä nauhalle voidaan helposti ja jatkuvasti räätälöidään asiakkaan pään muoto. Kypärä pysyy tukevasti pään kaikissa tilanteissa ja nauhoja ovat aina parhaassa asemassa.


Button-press säätö


Monivaiheinen ja anatomisesti muotoiltu: uvex n monomatic mukavuutta sulkemisen avautuu ja sulkeutuu napin painalluksella, yhdellä kädellä. Leukahihnasta aina istuu täydellisesti.


IAS järjestelmät yhdellä silmäyksellä:


Jolla on sama päänympärys ei välttämättä takaa, että kypärä voi tarjota mahdollisen turvallisuuden ja mukavuuden. Tarkennettu fit järjestelmät tarjoavat täydellisen säätö, joka suuntaan, vastaamaan jokaisen yksilön pään muoto.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Uvex Race 5 Road Helmet:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Kypärät kokoelmasta, pyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bikeinn:stä löydät parhaat pyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Suojaukset:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Uvex Race 5 Road Helmet

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Oikein hyvä

-

Erittäin mukava, kevyt kypärä, jolla on hyvä viimeistely, kaikki mitä tarvitset, on joukko ylimääräisiä sieniä, hintaan perusteltua.

Uvex-kilpailu 5

-

Erinomainen, taattu saksa. Erinomainen tuote alhaisella hinnalla!

Uvex kilpailu 5

-

Hyvin tehty erinomainen Kiinnitinjärjestelmä ja harkittu solki.

Erinomainen

-

Erinomainen, taattua Saksalaista laatua. Erinomainen tuote edulliseen hintaan!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up