up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Uvex

Uvex SGL 204

plus
  • Play videoUvex SGL 204
  • Uvex SGL 204

Uvex SGL 204

Tuotekuvaus Uvex SGL 204

Erinomainen visio ansiosta laaja kuvakulma. Erittäin suuri, decentred linssit multisports lasit eivät juuri tarjota täydellisen suojan voimakkaassa auringonvalossa, he myös tekevät sportstyle 204 tyylikäs lisävaruste.


Ergonominen runko Tämän urheilu silmälasien, luotu käyttämällä kehittyneitä, dualcompound rakentaminen, tarjoaa erinomaisen suojan haitallista vetoa.Ominaisuudet:


Lens:


- Litemirror


Comfort:


- Pehmeät kuulokkeetTekniset tiedot:


Suojaus:


- 100% UVA, UVB, UVC suojaTekniikka:


Jotta täydellinen istuvuus:


Silmälasien sopii täydellisesti, kun unohdat käyttää sitä. Siksi uvex käyttää säädettävät pehmeä nenä tyynyt ja säädettävät pehmeät kuulokkeet. Miellyttävän pehmeä vielä mitanpitävää - paineelle ilmaiseksi käyttömukavuuden. Pehmeä viimeistely jalat ovat kylmämuovattavat - täydellinen pito.


Juuri nyt, Uvex SGL 204 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Suojaukset katalogista Aurinkolasit kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Aurinkolasit tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Uvex SGL 204

Asiakasarvostelut ja kysymykset (14)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Aivan oikea määrä sävyä

-

Käytä ajamiseen ja myös pyöräilyyn. Suuri laaja näkökenttä ja selkeä ilman vääristymiä. Vahvat saranat ja linssit eivät voi ponnahtaa esiin, koska se on yksi kappale.

Erinomainen tuote

-

erinomainen tuote edulliseen hintaan myös erinomainen palvelu ja nopea toimitus

Suositellaan

-

Erinomainen vastine rahalle. Läpinäkyvät lasit aurinkomatkoihin.

Uvex sgl204

-

Globaali yritys hienoja raaka-aineita

Hyvät lasit

-

Oikeat kirkkaat lasit. He täyttävät tehtävänsä harjoittaa urheilua luonnollisella valolla.

Järjestys

-

Nopea ja sujuva toimitus.

Huomenta

-

Erittäin hyvät lasit hinnalla, joka heillä on. Minulla on ollut useita Uvex-laseja, ja niillä ei ole mitään kateutta paljon kalliimpia laseja.

Uvex sgl 204

-

täydellinen

Silmälasit

-

Erinomainen vastine rahalle! Tukeva ja ympäröivä ... sopii erinomaisesti maastopyöräilyyn, kun taivas on pilvinen

Cospa on paras, mutta toisinaan se on kovaa aasialaisille

-

uvex-aurinkolasit ovat erittäin edullisia tähän hintaan. Laatu on täydellinen! Mutta se näyttää olevan vakava niille, joilla on matala nenä ...

Uvex sgl204

-

Erinomainen

Hyvä tuote

-

Tilasin Argentiinasta ja he saapuivat ajoissa. Lasit näyttävät erittäin hyviltä pillereiltä hieman karkeina, mutta hinta-laatusuhde on mielestäni hieno. suositeltava

Mukavat lasit

-

Oikeastaan ​​parhaat silmälasit, joita käytin pyöräilyyn, ja käytin monia.

Oikea

-

Hyvää vastinetta rahalle.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up