`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Alphapro Tricot

VAUDE Alphapro Tricot

VAUDE Alphapro Tricot

VAUDE Alphapro Tricot

  • VAUDE Alphapro Tricot
  • VAUDE Alphapro Tricot
  • VAUDE Alphapro Tricot
  • VAUDE Alphapro Tricot
  • VAUDE Alphapro Tricot
  • VAUDE Alphapro Tricot

VAUDE Alphapro Tricot

Tuotekuvaus VAUDE Alphapro Tricot

Pitkähihainen pyöräilyhattu, erilainen tuulenpitävä ja hengittävä kangasvyöhyke, lämmin, nopea kuivaus, ympäristöystävällinen valmistus.

Pitää sinut lämpimänä sisäpuolella.

Tekninen, pitkähihainen pyöräilyhousu, joka on suunniteltu tuottamaan luotettavaa suojaa kovaa, talviurheilua varten.

Pääosat ja ylähihnat on vuorattu korkealla Polartec Alpha -eristyksellä, joka tarjoaa maksimaalisen lämmön ja korkeimman hengityksen.

Joustava materiaali takana ja varsien alla takaa hyvän käyttömukavuuden ja täydellisen liikkumisvapauden ratsastuksessa.

Urheilullinen, korkean liikkeen jersey on täysi etuketju ja kolme takataskua.

Takana olevassa pienessä heijastussilmukassa voit myös kiinnittää turvavaloa turvallisempaan ajoon kevyessä, talvella.

Tämä tuote on valmistettu Eco Finish -tuotteella, joka on ympäristöystävällinen, vedenpitävä viimeistely ilman fluorihiilivetyjä (PFC).

Green Shape on VAUDE-takuu ympäristöystävällisille tuotteille, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, resurssien säästötoiminnalla ja oikeudenmukaisissa tuotantolaitoksissa.

Ominaisuudet:

100% tuulenpitävä, joustava, ergonomisesti leikattu, urheilullinen leikkaus takana takana silikonipinnalla 3 takataskua edessä vetoketjulla....


Tällä hetkellä, VAUDE Alphapro Tricot tuotetta on saatavilla bikeinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin VAUDE-merkkisiin pyöräily tuotteisiin, joita pyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Jersey-paidat kokoelman malleilla. bikeinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat pyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet VAUDE Alphapro Tricot

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Vuodenaika
Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje