`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Craggy III

VAUDE Craggy III

VAUDE Craggy III

  • VAUDE Craggy III
  • VAUDE Craggy III
  • VAUDE Craggy III
  • VAUDE Craggy III

VAUDE Craggy III

Tuotekuvaus VAUDE Craggy III

VAUDE Klassinen maastopyöräilyyn naisille! Mukava shortsit kärkeen kanssa täydellinen yhdistelmä ekologisen friendly esitysmateriaalin, rento leikkaus ja toimiva pyörä ominaisuuksia. Värilliset venytys insertit sisempi jalka ja rento tasku muotoilu tekevät Craggy housut ensimmäinen valinta saamassa flowy polkuja. Mukana sisempi shortsit, joiden toteuttaminen säämiskällä ja tarttuja hihansuut. Green Shape on VAUDE takaa ekologisen säästäviä tuotteita? valmistettu kestävästä materiaaleista resurssien säästäminen ja oikeudenmukainen tuotanto.

Ominaisuudet:

vyötärö leikattu korkeampi takana

venytys insertit

1 puoli vetoketjutasku

2 takataskua

2 edessä slide taskuissa

vyötärönauha säädettävissä

sis. sisempi housut säämiskällä

Tekniset tiedot:

Paino: 333 g

materiaali:

Ulompi housut: ruudullinen Materiaali: 100% polyesteriä

Tärkeimmät kangas: 100% polyesteri

Stretch: 85% Polyamidia, 15% Elastaania

Inner housut: Main kangas: 92% polyesteriä, 8% elastaania.

Green Info:

Fair Wear Foundation:

Pyrimme hyvät työolosuhteet ja palkat kaikille työntekijöille. Olemme jäsenenä Fair Wear Foundation (FWF) ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja meidän kaikkien tuotantolaitosten. Me valvoa näitä ehtoja säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtaja tila, korkein asema FWF jäsenyyden.

Green Shape:

Green Shape on VAUDE takaa ympäristöystävällisten tuotteiden valmistettu kestävästä materiaaleista, luonnonvarojen säästäminen valmistus- ja oikeudenmukainen tuotanto.


Oletko kiinnostunut VAUDE Craggy III:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla bikeinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot VAUDE Craggy III:sta tuotekuvauksineen yms. VAUDE on yksi parhaista pyöräilymerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Naisten vaatteettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Craggy III

Sukupuoli
Housujen tyyppi
Pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje