`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Cyclist Padded II

VAUDE Cyclist Padded II

VAUDE Cyclist Padded II

VAUDE Cyclist Padded II

  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II

VAUDE Cyclist Padded II

Tuotekuvaus VAUDE Cyclist Padded II

Urbaani pyörätieto! Pehmustettu pyöräilytakki on rakennettu pitämään sinut lämpimänä, kun lämpötila laskee. Korkealaatuinen Primaloft®-eristys tallentaa kehon lämpöä samalla kun se tarjoaa tehokkaan hengittävyyden parhaaseen pyöräilyyn. Alaselän segmentissä on taitettava läppä, jota voidaan irrottaa paljastaen kirkkaan keltaisen pinnan, jossa on heijastavia tulosteita, jotka näkevät ja pitävät sinut turvallisempana, kun valaistusolosuhteet ja liikenne ovat haitallisia. Täysin suorituskyky, joka on kääritty rennosti leikattuun, tikattuun tyyliin, on urbaani parhaimmillaan! Takki on myös valmistettu Eco Finish -tuotteella, joka on ympäristöystävällinen vedenpitävä viimeistely ilman fluorihiilivetyjä (PFC). Vihreä muoto on VAUDE-takuu ympäristöystävällisille tuotteille? joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, resurssien säästötoiminnalla ja oikeudenmukaisissa tuotantolaitoksissa.

Ominaisuudet:

Inner Pocket for Essentials

Takakansi, jossa heijastava tulostus piilottaa

80 G Padding

2 etutaskua

Hihat Lycra-rannekkeilla

Drawcord At Bottom Hem, säädettävissä taskut

Stand Up kaulus

Koristeompeleet

Heijastavat elementit

Tekniset tiedot:

Pääkankaat: 100% polyesteriä

Vuori: 100% polyamidia

Pehmuste: 100% polyesteriä

PrimaLoft Musta eristys Hi Loft 80g / m²


Pidätkö VAUDE Cyclist Padded II tuotteesta? Käy pyöräily verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Naisten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki pyöräilytuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Naisten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet VAUDE Cyclist Padded II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje