`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Cyclist Padded II

VAUDE Cyclist Padded II

VAUDE Cyclist Padded II

VAUDE Cyclist Padded II

  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II
  • VAUDE Cyclist Padded II

VAUDE Cyclist Padded II

Tuotekuvaus VAUDE Cyclist Padded II

Urbaani pyörätieto! Pehmustettu pyöräilytakki on rakennettu pitämään sinut lämpimänä, kun lämpötila laskee. Korkealaatuinen Primaloft®-eristys tallentaa kehon lämpöä samalla kun se tarjoaa tehokkaan hengittävyyden parhaaseen pyöräilyyn. Alaselän segmentissä on taitettava läppä, jota voidaan irrottaa paljastaen kirkkaan keltaisen pinnan, jossa on heijastavia tulosteita, jotka näkevät ja pitävät sinut turvallisempana, kun valaistusolosuhteet ja liikenne ovat haitallisia. Täysin suorituskyky, joka on kääritty rennosti leikattuun, tikattuun tyyliin, on urbaani parhaimmillaan! Takki on myös valmistettu Eco Finish -tuotteella, joka on ympäristöystävällinen vedenpitävä viimeistely ilman fluorihiilivetyjä (PFC). Vihreä muoto on VAUDE-takuu ympäristöystävällisille tuotteille? joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, resurssien säästötoiminnalla ja oikeudenmukaisissa tuotantolaitoksissa.

Ominaisuudet:

Inner Pocket for Essentials

Takakansi, jossa heijastava tulostus piilottaa

80 G Padding

2 etutaskua

Hihat Lycra-rannekkeilla

Drawcord At Bottom Hem, säädettävissä taskut

Stand Up kaulus

Koristeompeleet

Heijastavat elementit

Tekniset tiedot:

Pääkankaat: 100% polyesteriä

Vuori: 100% polyamidia

Pehmuste: 100% polyesteriä

PrimaLoft Musta eristys Hi Loft 80g / m²


Tilaa VAUDE:n tuotteet, kuten Cyclist Padded II, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma VAUDE Cyclist Padded II jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet VAUDE Cyclist Padded II

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje