`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

Tuotekuvaus VAUDE Cyclist

Sydän niitä urbaaneja pyöräilijöitä! Kaunis pyöräilijä sadetakki on räätälöity siluetti ja suojaa sinut pyöräilemällä kaikesta, mitä elementit heittävät, koska todelliset pyörän ystävät ratsastavat pyöräänsä kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Pyörän räätälöityjä yksityiskohtia, kuten heijastavia tulosteita kaapelin neulottua ulkoasua, piilotetaan hihan hihansuissa ja alhaalla. Ja kun he tarvitsevat, hihansuut ja helma voidaan taivuttaa paljastamaan heijastavan toiminnan. Hupu on säädettävissä ja se voidaan irrottaa napauttamalla. Tekstiilikuvan ansiosta leikkaus, joka mahdollistaa optimaalisen liikkuvuuden pyörällä ja miellyttävän pehmeä sisävuori, tämä takki sopii kaikille pyöräilijöille, jotka etsivät miellyttävää työvaatetta, joka ei näytä toimivalta takkeelta. 2-kerroksinen perusmateriaali on poikkeuksellisen ekologisesti valmistettu tiukan bluesign®-standardin mukaisesti.

Ominaisuudet:

2-kerroksinen takki

2 peitetty takataskua

1 sisätasku, tarrakiinnitys

säädettävä helma

säädettävät hihansuut

irrotettava, säädettävä huppu

heijastavia elementtejä

Tekniset tiedot:

Paino: 650 g

Normaali istuvuus

materiaali:

Pääkankaan pinta: 94% polyesteriä, 6% elastaania

Kalvo: 100% polyuretaania

Vuori: 100% polyamidia

Hihan vuori: 100% polyamidia.

tekniikka:

bluesign:

Bluesign®-järjestelmä on maailman tiukin standardi ympäristönsuojelulle, kuluttajansuojalle ja työturvallisuudelle. Ympäristöön liittyvien tuotteiden kaikki näkökohdat testataan kriittisesti ja optimoidaan pysyvästi: materiaalien, energian, veden, jäteveden, poistoilman, melun, jätteen, vaarallisten aineiden käsittelyn. Tuote voidaan myöntää "bluesign®-tuotteen" etikettiin vain, jos vähintään 90% tekstiilipinnasta ja 30% käytetyistä ainesosista on bluesign®-sertifioitu.

C Actve:

Ceplex Active on laadukas kalvo tai päällyste, joka on pysyvästi vedenpitävä, hengittävä ja tuulenpitävä. Minulla on min. vesipatsas 10 000 m (JIS L 1092 B). Tämä kalvo on 100% PTFE-vapaa.


VAUDE Cyclista on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan VAUDE:n tuotteita, kuten Cyclist, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita VAUDE:lta.

Ominaisuudet VAUDE Cyclist

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje