`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

Tuotekuvaus VAUDE Moab II

Show Your Pyöräily Värit tällä Rennosti Cut kaulan ympärillä paita Valmistettu kevyestä joustavasta materiaalista. Voit ottaa loputon Polut Under Your puolat ja ovat täysin viileänä jopa kun menee täyttä vauhtia. Suorituskyky paita Tulee Colorblock Look raidat edessä. Green Shape Is Your Vaude tae Eco Friendly Tuotteet? Valmistettu kestäviä materiaaleja resurssien säästäminen ja oikeudenmukainen tuotanto.

Ominaisuudet:

Kevyt, hengittävä ja nopeasti kuivuva

hi Stretch

Ympäristöystävällinen ja oikeudenmukainen Manufacturing

Tekniset tiedot:

materiaali:

Tärkeimmät Kangas: 100% polyesteriä; Kontrasti Kangas: 95% polyesteriä, 5% elastaania.

Paino: 110 G

Pituus: 66 cm

tekniikka:

Stretch: Fabrics Stretch Comes joko elastaania kankaaseen tai sen tyyppisestä Knit Tai kutoa käytetty materiaali. Tämä antaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Säännöllinen Fit: Körper Umspielende Passform

Vihreät:

Pelko Wear Foundation: Pyrimme hyvät työolosuhteet ja palkat kaikille työntekijöille. Olemme jäsenenä Fair Wear Foundation (FWF) ja olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen työolojen meidän kaikkien tuotantolaitoksia. Seuraamme Näissä säännöissä säännöllisesti. Vaude on saavuttanut osaamisella, korkein tila FWF jäsenyys.

Vihreä Muoto: Meidän vihreä muoto Label, tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita valmistetaan kestäviä materiaaleja. Ne valmistetaan oikeudenmukaisin työolojen pitkin koko toimitusketjussa. Kriteereinä merkkiä tiukka ja läpinäkyvä. Ne ovat jatkuvan tarkastelun ja katettava koko tuotteen elinkaaren suunnittelusta, tuotannon kautta, hoito ja huolto, korjaus ja tuote? S lopussa.


bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan VAUDE Moab II? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Naisten vaatteet katalogissa ja T-paidat kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Moab II

Sukupuoli
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje