`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Tirano Padded II

VAUDE Tirano Padded II

  • VAUDE Tirano Padded II
  • VAUDE Tirano Padded II
  • VAUDE Tirano Padded II
  • VAUDE Tirano Padded II

VAUDE Tirano Padded II

Tuotekuvaus VAUDE Tirano Padded II

Boardwalk darling! Tässä tyylikkäällä hybridipyöräilyvaipalla pyöräilijät eivät vain näytä hyvältä polkupyöriltään, vaan voivat myös kulkea tyylillä ympäri kaupunkia. Takin yläosassa käytetään kehittynyttä Primaloft® Silver Eco -eristystä, joka tarjoaa erinomaisen lämmönkestävyyden ja tuulen suojauksen ajon aikana. Alempi segmentti koostuu sekoitus luonnollisesti hengittävä Merinovilla. Tämä takki on valmistettu Eco Finish -tuotteella, joka on ympäristöystävällinen vedenpitävä viimeistely ilman fluorihiilivetyjä (PFC). Vihreä muoto on VAUDE-takuu ympäristöystävällisille tuotteille? joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, resurssien säästötoiminnalla ja oikeudenmukaisissa tuotantolaitoksissa.

Ominaisuudet:

Nivelletyt hihat

Primaloft® hopea eristys Eco

60g / M² pehmuste

2 etutaskua

Hihat Lycra-rannekkeilla

Säädettävä Hem

Attached Hood

Heijastavat elementit

Tekniset tiedot:

Pääkankaat: 100% polyesteriä

Alaosa: 60% polyesteriä, 34% polyakryyliä, 6% neitsytvillaa

Vuori: 100% polyamidia

Täyttö: 100% polyesteriä

PrimaLoft® hopea eristys Eco 60g / m²


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun VAUDE Tirano Padded II:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Takit kokoelmasta, pyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bikeinn:stä löydät parhaat pyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Naisten vaatteet:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet VAUDE Tirano Padded II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje