`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Victory endurance

Victory endurance Amino Recovery 120 Caps

  • Victory endurance Amino Recovery 120 Caps
  • Victory endurance Amino Recovery 120 Caps

Victory Endurance Amino Recovery 120 Caps

Tuotekuvaus Victory endurance Amino Recovery 120 Caps

Kun tavoitteena on saavuttaa parhaan mahdollisen suojan kehon ja nopeuttaa elpymään, Victory Endurance on suunnitellut Amino Recovery. Lisäksi lisäämällä toipuminen jälkeen harjoituksen, tämä lisäosa tarjoaa merkittävän vieroitus toimintoa seuraava yhdistelmä:

Haaraketjuisia aminohappoja (BCAAs): Nämä ovat yhdistelmiä aminohappojen leusiini, isoleusiini ja valiini, jotka sisältävät rekuperatiivinen ja energinen ominaisuuksia. Miksi niitä käytetään: Ennen harjoituksen, ne toimivat suojelemiseksi ja fortify lihasmassan. Sillä kestävyyslajit, ne edistävät energiaa ilman hyödyntäen glykogeenivarastot lihaksista, vähentää ulkonäkö väsymys. Kun koulutustilaisuuksia, ne nopeuttavat elpymistä proccess, jälleenrakennus vahingoittuneiden kudosten, jotka johtuvat intensiivistä liikuntaa.

L Arginiini: Eri ominaisuuksia tämän aminohapon, yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on, että se edistää elimistön aikana vieroitus. Lisäksi se kohdistaa korjaavat toimet tukevat elimistön aineenvaihdunta proteiineja. Harjoittelun aikana, sillä on rolein vasodilataatio (lisääntynyt veren virtaus lihaksia, joka tunnetaan myös nimellä "Pumppu"), mikä parantaa hapen virtaus ja muita ravintoaineita lihaksiin. Se lisäksi kykenee korjaavat toimet, joilla tuetaan bodys aineenvaihdunta proteiineja.

L Glutamiini: Tämä olennainen aminohappo suojaa ja korjaukset lihaskudosta sekä tasapuolisesti tukee elimistön glykogeenivarastot. Lisäksi se nostaa toiminta immuunijärjestelmää ja vähentää "OTS" (Over Training Syndrome).

B6-vitamiini: Vital varten aminohappojen metaboliassa ja proteiineja.


Victory endurance Amino Recovery 120 Caps on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Urheilulisättuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Terveys ja ravintotuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Victory endurance-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Victory endurance Amino Recovery 120 Caps

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Olen aina kantanut sen Ultrasille

Vakuuttunut

-

Olen aina ostaa sama

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje