`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Victory endurance

Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

  • Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars
  • Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

Victory Endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

Tuotekuvaus Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

Energy Jelly Bar on Victory Endurance -tuotteen uusin lisäys. Se toimittaa energiaa harjoituksiin, on helppo sulatella ja imeä, ja sillä on hieno rakenne, joka muistuttaa hyytelöstä. Se sisältää nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja, hedelmälihaa, aminohappoja, vitamiineja, elektrolyyttejä ja myös punajuurimehua, runsaasti nitraatteja, jotka edistävät verisuonten laajenemista. Sen omenamassasta valmistettu hyytelömäinen rakenne tekee siitä pehmeän ja helpon niellä. Tämä auttaa ruuansulatusta, koska se ei vaadi paljon pureskelua. Tämä uusi palkki antaa sinulle laajemman valinnan täydentää tarvitsemasi energia harjoitusten aikana, jolloin siitä tulee upea vaihtoehto geeleille.
Ominaisuudet:
Nopeasti imeytyvät hiilihydraatit: Yksi tärkeimmistä väsymyksen syistä on se, että pitkien harjoittelujen aikana glykoosikaupat loppuu. Energy Jelly Bar on nopea energialähde, joka ravitsee lihassoluja auttaa optimoimaan suorituskyvyn ja vähentämään väsymystä.
Punajuurimehu: Luonnollisesti rikas nitraateissa, jotka ovat typpioksidin edeltäjiä, verisuonia laajentavaa ainetta, joka parantaa hapettumista ja suorituskykyä pitkäaikaisen fyysisen harjoituksen aikana.
Aminohapot (BCAA): Haaroittuneet ketjut aminohapot (L leusiini, l isoleusiini, l valiini), L arginiini ja tauriini
Kloridi, kalium ja natrium: Ne auttavat täydentämään elektrolyyttien menetyksiä, edistävät vesitasapainoa ja estävät kuivumista.
B1- ja B6-vitamiini: myötävaikuttavat energian vakaan aineenvaihduntaan ja vähentävät väsymystä ja uupumusta.
Ei sisällä käytännössä rasvaa eikä kuitua, joten ne ovat helposti sulavia.
Energy Jelly Bar on kevyt, kätevä ja sisältää kaikki tarvitsemasi aineosat, jotta vältetään energian romahtaminen, jotta pääset maaliin paremmassa kunnossa.
ainekset:
Sakkaroosi, glukoosisiirappi, vesi, omenahedelmäliha (10%) (omena, antioksidantti (askorbiinihappo), happea lisäävä aine (sxitric happo)), geeliytyvä aine (pektiini), BCAA: t (0,9%) (L leusiini, L isoleusiini, L-valiini), punajuurimehujauhe (0,6%) (Beta vulgaris), natriumkloridi, kaliumkloridi, L-arginiiniemäs, L-tauriini, happea lisäävä aine (sitruunahappo), happamuuskorjaaja (trikalsiumsitraatti), maku, väriaineet ( Karmiinit), B6-vitamiini (pyridoksiini-HCl) ja vitamiini B1 (tiamiini-HCl).
Tekniset tiedot:
Energia: 460 kJ / 108 Kcal
Rasva: 0 g
joista istui. rasvahapot: 0 g
Hiilihydraatit: 27 g
josta sokereita: 22 g
Proteiini: <0,5 g
Suola: 0,15 g
Viamiini B1: 0,84 mg
B6-vitamiini: 1 mg
Kloridi: 127 mg
Kalium: 40 mg
Natrium: 60 mg
Punajuurimehujauhe: 200 mg
L-leusiini: 150 mg
L-isoleusiini: 75 mg
L valiini: 75 mg
L arginiini: 75 mg
L Tauriini: 50 mg
*% NRV = viitearvo, jos keskimääräinen aikuinen


Tutustu nyt kaikkiin Terveys ja ravinto tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars. Osta nyt Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars ja säästä paljon puhdasta rahaa Urheilulisät tuotteista. Lisäksi, Victory endurance-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Terveys ja ravinto tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje