`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vittoria

Vittoria Barzo Rigid

  • Vittoria Barzo Rigid
  • Vittoria Barzo Rigid

Vittoria Barzo Rigid

Tuotekuvaus Vittoria Barzo Rigid

Ajaminen tekninen XC? Barzo on vuoden 2015 maailmanmestarin valinta sekä BC Bike Racein voittaja. Kuinka tällainen aggressiivinen XC-rengas voi liikkua niin nopeasti? Taikuus alkaa keskimmäisestä kulutuspinnasta, jossa vuorottelevat harjapiirustukset ja progressiiviset sipe-kulmat. Kulmatehtävät hoidetaan moto-tyyppisellä salpavaihteella, jotka on koottu todistettuun V-muodostukseen. Tuloksena on rengas, joka kulkee yhtä nopeasti kuin rullaa, mutta tarjoaa samalla täydellisen syvyyden. Kivet ja juuret? Tarkistaa. Maailman mestaruus? Tarkistaa.

Ominaisuudet:

Aggressiivinen XC-kulutuspinta mahdollisimman tekniselle maastolle

Moto-lohko-neliön napit tarjoavat vakautta ja kestävyyttä

Keskipakoiset nupit eri maastoille ja olosuhteille

Tekniset tiedot:

Maasto: löysä, sekoitettu

Paino: 525 g

Kotelo: 120 TPI Nylon


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Vittoria Barzo Rigid:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Renkaat kokoelmasta, pyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bikeinn:stä löydät parhaat pyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Pyörät ja renkaat:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Vittoria Barzo Rigid

Tuotetyyppi
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje