`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vittoria

Vittoria Elusion Carbon Pair

Vittoria Elusion Carbon Pair

Vittoria Elusion Carbon Pair

Vittoria Elusion Carbon Pair

  • Vittoria Elusion Carbon Pair
  • Vittoria Elusion Carbon Pair
  • Vittoria Elusion Carbon Pair
  • Vittoria Elusion Carbon Pair
  • Vittoria Elusion Carbon Pair

Vittoria Elusion Carbon Pair

Tuotekuvaus Vittoria Elusion Carbon Pair

Hiilipyörät 700C Korkeus edessä: 30mm takana: 30mm Renkaat Rullaluistimet Tubeless -valmis Vittoria on varustettu uusilla pyörillä Elusion-hiilirulla, pyörät ovat sekä tehokkaita että edullisia! Nämä renkaat, renkaat ja monipuoliset renkaat, jotka ovat putkittomia, ovat pyöräilijöille, jotka etsivät suorituskykyä !! hiilipyörä 30mm. Letkumaton valmis liukujarru 1526 grammaa.

Carbon Elusion tarjoaa korkeimman aerodynaamisen suorituskyvyn.

Kevyt, tämä pyörämerkki tarjoaa jäykkyyden ja dynaamisen, reagoivan ajon.

Tekniset yksityiskohdat: Materiaalit: Hiilen paino: 1526 grammaa Jarrut: Rulla (toimitetaan) Putkittomat valmiina: Kyllä Korkeus vanne: 30 mm Sisäleveys: 17 mm ulkoleveys: 24 mm etuakseli: 9 x 100 Laakeri: 2 sisään / ulos 4 Nb johtavan säteen : 16 säde Nb: 21 Shimano-kasetin kanssa yhteensopiva kasetin runko 9/10/11-nopeuksinen SRAM 11 -vaihtoehto Campagnolo-kasetille.


Tilaa Vittoria:n tuotteet, kuten Elusion Carbon Pair, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Vittoria Elusion Carbon Pair jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Vittoria Elusion Carbon Pair

Valon asema
Materiaalit
Pyörän halkaisija
Vanteen profiili
Jarrutyyppi
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje