`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vittoria

Vittoria Lite 60 mm

  • Vittoria Lite 60 mm
  • Vittoria Lite 60 mm

Vittoria Lite 60 mm

Tuotekuvaus Vittoria Lite 60 mm

Uudet Lite-butyyliputket ovat sisäpaloja, jotka on valmistettu laadukkaasta synteettisestä kumista. Nämä putket tuottavat kiinteän lävistyskestävyyden ja luotettavan suorituskyvyn, mutta käytät pyörääsi tie-, sora- tai off-tie. Lite-putket sopivat täydellisesti Vittorian Road, Urban ja Offroad renkaisiin.

Ominaisuudet:

Laatu synteettinen kumi

Koko, venttiilityyppi ja pituudet

Ilmatiivis suorituskyky


Oletko kiinnostunut Vittoria:n Lite 60 mm:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Vittoria-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Vittoria Lite 60 mm vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Vittoria Lite 60 mm

Venttiilityyppi
Pyörän halkaisija
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje