`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vittoria

Vittoria MTB Lite AV 56 mm

  • Vittoria MTB Lite AV 56 mm
  • Vittoria MTB Lite AV 56 mm

Vittoria MTB Lite AV 56 mm

Tuotekuvaus Vittoria MTB Lite AV 56 mm

Uudet MTB Lite -putket ovat butyylisisäputkia, jotka on valmistettu laadukkaasta synteettisestä kumista. Nämä putket tarjoavat kiinteän lävistysvastuksen ja luotettavan suorituskyvyn riippumatta siitä, kuinka kallioinen maasto voittaa. Lite-putket sopivat täydellisesti Vittorian XC-, AM- ja Enduro-renkaisiin.

Ominaisuudet:

Saatavana 26 x 1,70 / 2,30 ja 36 mm: n venttiilivarren ja RVC: n avulla, joten lisäaineita voidaan käyttää

Kevyt, lävistys, parantunut vierintävastus ja nopeus


Jos etsit Vittoria MTB Lite AV 56 mm:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Pyörät ja renkaat tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Sisäkumit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Sisäkumit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Vittoria MTB Lite AV 56 mm

Venttiilityyppi
Pyörän halkaisija
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje