`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vittoria

Vittoria MTB Lite FV 48 mm

  • Vittoria MTB Lite FV 48 mm
  • Vittoria MTB Lite FV 48 mm

Vittoria MTB Lite FV 48 mm

Tuotekuvaus Vittoria MTB Lite FV 48 mm

Uudet MTB Lite -putket ovat butyylisisäputkia, jotka on valmistettu laadukkaasta synteettisestä kumista. Nämä putket tarjoavat kiinteän lävistysvastuksen ja luotettavan suorituskyvyn riippumatta siitä, kuinka kallioinen maasto voittaa. Lite-putket sopivat täydellisesti Vittorian XC-, AM- ja Enduro-renkaisiin.

Ominaisuudet:

Saatavana 26 x 1,70 / 2,30 ja 36 mm: n venttiilivarren ja RVC: n avulla, joten lisäaineita voidaan käyttää

Kevyt, lävistys, parantunut vierintävastus ja nopeus


Oletko kiinnostunut Vittoria:n MTB Lite FV 48 mm:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Vittoria-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Vittoria MTB Lite FV 48 mm vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Vittoria MTB Lite FV 48 mm

Venttiilityyppi
Pyörän halkaisija
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje