`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vittoria

Vittoria Rubino Pro IV

Vittoria Rubino Pro IV

  • Vittoria Rubino Pro IV
  • Vittoria Rubino Pro IV
  • Vittoria Rubino Pro IV

Vittoria Rubino Pro IV

Tuotekuvaus Vittoria Rubino Pro IV

Se on suunniteltu intensiivikoulutukseen, ja se soveltuu yhtä hyvin kilpailutapahtumiin. Rubino Pro perustuu standardiin Rubino-alustaan, jossa käytetään samaa eksklusiivista 3C-grafeeniyhdistelmärakennetta, pitkää käyttöikää, puhkaisusuojausta ja teräviä käsittelyominaisuuksia, mutta korvaa taittuvan helmi-materiaalin, joka vähentää painoa. Rubino Pro on jo pitkään ollut suosittu sekä koulutukseen että kilpa-ajoon, ja Graphene-teknologiayhdisteiden lisäksi se on monipuolisempi kuin koskaan!

Ominaisuudet:

Kaikki pyöreämpi tahansa tila.

150 TPI-nailonkotelo, jolla on korkea ajomatka.

Funktionaalinen GRAPHENE 2.0 -yhdiste mahdollistaa suuremman märkäpidon.

3 yhdistettä kulutuspinnassa (3C), jotka lisäävät kulumista ja parantavat liikkumista.

Tekniset tiedot:

Koko: 700

Leveys: 25c

Materiaali: Nylon 150 TPI

Paino: 250g

tekniikka:

G on Vittorian ainutlaatuinen grafeeniyhdiste. Tuloksena on yhdistelmä, joka on ylivoimainen nopeuden (vierintävastus), piton, kestävyyden ja kulutuskestävyyden suhteen.

Vittoria 4C on kerrostusprosessi, jossa käytetään 4 erillistä yhdistettä samassa kulutuspinnassa. 4C-prosessi tarjoaa vertaansa vailla olevan monipuolisuuden sallimalla erilliset pohja- ja pintayhdisteet sekä kulutuspinnan keski- että sivualueilla. Eri hyöty


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Renkaattuotteita suoraan Vittoria:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten Vittoria Rubino Pro IV, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Vittoria Rubino Pro IV

Tuotetyyppi
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Saatu vahvistettuun aikaan, tuote näyttää erittäin hyvältä, olen koottanut ne ja ensimmäisen poistumisen hyvillä tunneilla, näemme kestävyyden, mutta toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen tähän ostoon

Hyvä

-

Erittäin hyvä, erinomainen tuote

Kommentti

-

Kestävä ja turvallinen rengas, se piikittää.

Erittäin hyvä

-

Tuote on hyvä. Kauhea lähetys. He sanovat päivämäärän ja se on valhe. Palautetaan.

Kommentti

-

Hyvä pito täydellinen! !!

Kestävä rengas

-

Hyvä kestävyys ja pito

Parhaat renkaat

-

Найкращі покришки!

Vittoria rubino pro grafeeni 2.0

-

Hyvät renkaat, erittäin kestävät ja paljon otetta

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje