`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

X-BIONIC

X-BIONIC Recovery

X-BIONIC Recovery

  • X-BIONIC Recovery
  • X-BIONIC Recovery
  • X-BIONIC Recovery
  • X-BIONIC Recovery

X-BIONIC Recovery

Tuotekuvaus X-BIONIC Recovery

Precuperation: Teho tuntia unessa - Hyvä esimerkki siitä, miten aivot X-BIONIC ® rasti on projekti Energinen ja Mental Precuperation: lähtökohta tässä tapauksessa oli hurmaava ajatus käyttää koko ajan, jonka aikana henkilö nukkuu uudistua ihmiskehon biofysiologiseen järjestelmä.


Prof Lambertz tiimi onnistunut kehittämään erityisiä yöpuvut, joka koskee puristus strategisella tavalla erityisiä lihas-alueilla hyödyntää luonnon vartalon liikkeitä unen aikana - keskimäärin 24 kierrosta per yö - ja vilkastuttaa siten hermoja ja, jotka vuorottelevat sykliä jännitteitä ja rentoutumista, hieronta kehon, mukaan lukien syvemmälle alueilla.


Vaikutus urheilullinen kannalta on vaikuttava: lihassyyrakenne säilyttää joustavuutta samalla verisuonia, imukudoksen ja neuro-vastaus-järjestelmä on havaittavasti keinotekoisten - ilman tutkittavan tarvitse tehdä mitään vaivaa! Prof Lambertz mielestä "tämä on täydellinen yöpuvut jälkeisen uusiutumisen urheiluun ja pitkillä lennoilla!".
Tekniikka:


X-BIONIC ® Osittainen Kompression:


- Uuden standardin pakkaustekniikka. Osittainen Kompression X-BIONIC ® hyödyntää etuja puristus unohtamatta jäähdytystä.


Pieni puristus:


- Kohdennettu pieni pakkaus vähentää painetta nivelissä.


Asteittainen puristus:


- Asteittainen puristus parantaa laskimoiden verenkiertoa.


Ostaessasi X-BIONIC Recovery:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen X-BIONIC Recovery-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen X-BIONIC:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet X-BIONIC Recovery

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kiva

-

Hyviä asioita, jotka kannattaa

Erinomainen tuote

-

Tiukka, mutta mukava, mikä luo parhaan kumppanin urheiluviheriölle

Se on hyvä tuote.

-

Käytin sitä tavaroiden vastaanottona. Se on todella hyvä tuote. Suosittelen sitä.

Arvostelu

-

Erinomainen jersey tekee työnsä, bioninen neuvonta ei koskaan kielletä johtajilleen

Erinomainen palautusliina tekee työtä

-

Erinomaisia neuvoja bionisen elpymisen suhteen ei koskaan evätä neuvoja

Paras toipuminen

-

Suuri tuote .. vedä pois kaikki paine ja rentoudu kehon täydellä unennolla

Koko kulkee vähän pieni

-

Kaunis ja mukava hyödyntämistä vaatteet, koko kulkee hieman pieni paremmin tilata suurempia kuin normaalisti! Juoksen S / M muita vaatteita X-Bionic mutta tässä M on vähän tiukka, L olisi parempi, luulisin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje