`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

X-BIONIC

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

  • X-BIONIC Sport
  • X-BIONIC Sport
  • X-BIONIC Sport
  • X-BIONIC Sport
  • X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

Tuotekuvaus X-BIONIC Sport

Tekniset tiedot:


Materiaali:


Polyamidi: 96%


Elastaani: 3%


Polypropeeni: 1%Tekniikka:


Ongelma


Toiminnan aikana, keho hikoilee. Luonnollinen funktio hiki on jäähdytetty elin pitää sen optimaalinen lämpötila on 37 ° C. Perinteiset toiminnalliset alusasut juoksuttaa pois kaikki hiki, mikä elin edelleen lisätä hikoilua. Tuloksena on menetys vettä, mineraaleja ja suolaa, ei optimaalista jäähdytystehoa ja siksi suoritustehon heikkeneminen.


Liuosta


Patentoitu ja ainutlaatuinen 3D BionicSphere System säilyttää tärkeitä resursseja pitää sinut toimivat paremmin. Vähemmän energiaa kulutettu säädellään kehon lämpöä, jolloin sinulle jää enemmän energiavaroja oman koulutuksen. Keho tuottaa vaihtelevia määriä lämpöä eri kehon alueilla, joilla että tulevat rinnassa ja takaisin erityisen korkea, koska tarve suojella sisäelimiä.


3D BionicSphere System jättää ohuen kalvon kosteutta iholla ilman kehon tunnistus märkyys. SweatTraps sitten kuljettaa yli hiki, jotta se voi haihtua, niin se hävitetään kautta lämpö dynamiikkaa.


Jäljellä on vain mukava, ohut, jäähdytys kosteuskerros. Tietenkin: Ei hiki, ei jäähdytystä. Jäätymisen koko järjestelmän kanavien toimii eristeenä sekä lepo ja elpyminen vaiheissa. Tällä tavoin vältetään yli jäähdytys harjoituksen aikana.


Onko X-BIONIC Sport etsimäsi tuote? bikeinn:sta löydät kaikenlaisia Alusasuttuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi X-BIONIC on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet pyöräilyverkkokaupasta.

Ominaisuudet X-BIONIC Sport

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri osto

-

Olen toistanut oston, koska olen hyvin tyytyväinen niihin, he pitävät minua pakkaamattomina. Olen tilannut mustavalkoisena.

Hyvä laatu

-

se näyttää hieman pieneltä, mukavalta

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje