`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zipp

Zipp 202 Cub NSW Front

  • Zipp 202 Cub NSW Front
  • Zipp 202 Cub NSW Front

Zipp 202 Cub NSW Front

Tuotekuvaus Zipp 202 Cub NSW Front

Kun annoimme huippuinsinöörien The Nest edennyt kehitys lab tehtäväksi irtoaminen enemmän painoa meidän kevyimmän hiili ratkaiseva tekijä pyöräkerta, 202 Kirjopääsirkku ja samalla parantaa liikkuvan kitka, aerodynamiikkaa, ja jarrutus, se oli hyvin paljon vaadittu. Kun pyysimme heitä tekemään kaikki tämä uhraamatta kestävyyttä, se näytti mahdottomalta. Mutta NSW kehittynyt kehitystiimi toimitetaan joka pyynnöstä ja rakennettu perimmäinen kiipeilyä pyöräkerta, kiipeilyä pyöräkerta tarpeeksi vahva käytettäväksi jokaista ajokertaa.

Suunniteltu olevan nopeimmin kiihtyvä hiili clincher Zipp on koskaan tehnyt, 202 NSW lentää ylös tiukin nousee, ja sitten Ajaa vielä enemmän aikaa pois laskujen seurata. Ja koska talteen suuremman nopeuden vuorella on vain puoli taistelu, rakensimme 202 NSW toimittaa alimman ilmanvastusta saatavilla vanteen tämän syvyyden nopeuden kaikkialla muualla.

Jotta kiipeily Pyöräkerran olla maailman johtavan sillä on tekemistä enemmän kuin vain toimittaa keveys; sen on tarjoavat tinkimätöntä suorituskykyä jokaisella tasolla. Siksi Zipp insinöörit The Nest valitsi parantaa maailman nopein kiipeilyä hiilen ratkaiseva tekijä, 202 Kirjopääsirkku.

Kun uusi kevyempi hiilikuitua layup varten 32mm syvä 202 NSW he pudonnut paino missä sitä tarvitaan eniten, ulkoreunalla pyörän, säilyttäen kestävyyttä ja sivuttainen jäykkyys, joka Kirjopääsirkku on tunnettu. Sitten he pienentää ilmanvastusta kanssa ABLC Sawtooth ™ -tekniikka ja käytetään vaikutuksen ™ grafiikkaa, jotta mitään seisoi välillä yli virtaavan ilman vanteen ja kuoppien tehty tasoittaa että virtaus. Tietäen, että ei ole hyötyä pyöräkerran joka nousee nopeasti ja laskeutuu hitaasti, NSW insinöörit sisällytetty meidän Showstopper ™ jarru radalla kaikkein luottamuksen herättävän vanteen jarrutusteho käytettävissä, onko tie on märkä tai kuiva.

Parantaakseen edelleen pyöräkerran rullaava tehokkuutta, 202 NSW vanne on terästetty meidän uraauurtava kognition ™ hubset. Rakennettu noin meidän Axial Kytkin ™ vapaanapa teknologia, kognition taka napa on suunniteltu säilyttämään nopeuden kun vapaasti pyörien irrottamalla salpamekanismi. Tämä tekniikka mahdollistaa kognition takanapa toimittaa paljon vähemmän vierintäkitkaksi kuin pyörät perinteisillä freehubs todellinen etu taistelussa kautta liikkuvan juurella tai kehrätty ulos pitkiä laskuja.

Suunniteltu nopeus lähestyttäessä, nouseva, liikkumisesta, ja laskeva maailman tiukin vuoristoteitä, Zipp 202 NSW on pyöräkerran joka voi tulla vain yhteen paikkaan, The Nest, jossa maailman nopein pyörät tehdään.

Cognition HUBSET

Joka kerta tavanomainen hubset alkaa rannikolle, kitka sisällä vapaanapa salpamekanismi toimii kuin rumpujarru hidastaa ratsastaja alas. Kun kognition hubset n Aksiaalinen Kytkin tekniikka, olemme pienentäneet tätä vetää irrottamalla salpamekanismi kun rullaus. Meidän testaus osoittaa, että paras perinteinen kolmen salpa napa mallit ovat kaksinkertainen pyörivä kitka kuin meidän Axial Kytkin varustettu Cognition takanapa, ja suosituin hubsets käyttämällä samanlaista käyttömekanismi Axial Kytkin havaittiin tuottavan neljä kertaa pyörivän kitkaa.

Vähiten sisänaparasvaa vedä ajaja voi poljin vähemmän ajettaessa kautta mäkiä tai laadintaan vastatuuleen. Tai saavuttaa suurempia nopeuksia, kun rullauksen käytettäessä aero karkki tai halutessaan lopettaa polkeminen hetki ennemmin ennen nurkkaan ja pankki, joka wattiluku käytettäväksi poistuvan nurkkaan. Aksiaalinen Kytkin teknologian ansiosta ratsastajaa nopeuden ylläpitämiseksi Kaarteeseen jotka eivät vaadi jarrutus syöttää, mikä lisää kulma exit nopeuksilla.

Sisällä Axial Kytkin mekanismi käytämme magneetteja sijaan teräsjousia liikkua ja harjoittaa meidän kevyt Metal ruiskuvaletut (MIM) Ratchet soi erinomaisesta luotettavuudesta ja johdonmukainen toiminta. 36 pistettä sitoutumisen että kaikki lukitus samanaikaisesti, ei ole varmempi vapaanapa mekanismi markkinoilla.

Meidän Axial Kytkin vapaanapa mekanismi on myös yhteensopiva XDR kuljettajia. Tämä antaa ratsastajat mahdollisuus valita 10 42 kasetti koota 1x11 voimansiirto vastaavalla alueella joko kompakti tai standardin tien kaksinkertainen voimansiirto.

Tähti laipallinen suora veto hubshell design takana navan jakaa kuorman saatettu napa kulmassa poispäin laakereista. Olemme myös kehittäneet ainutlaatuisen scalloped reuna hubshell suunnittelu meidän etunapa. Tämä scalloped muotoilu pitää laakerin reiän halkaisija, kun korkea radial pinnojen kireyttä kohdistetaan. Molemmat hubshell sisustuselementtejä varmistaa laakerit hiljaa pysyä paikallaan, rulla nopeammin, kestävät pidempään, ja antaa sivusuunnassa jäykempi napa. Niistä laakerit, olemme valinneet Sveitsin ruostumaton teräs laakerit erityisesti tehty meidän silmälasit tarjota pitkäkestoisin, alin kitka suorituskykyä käytettävissä.

ABLC SAWTOOTH ™ TECHNOLOGY:

Uusi Sawtooth kuoppa suunnittelu koostuu 12 solmuja, jotka nimenomaan kellotaajuudella aloittaa aerodynaaminen leikkaus nopeudella 50Hz at ratsastaja nopeudella 20mph. Sawtooth suorittaa tämän aiheuttamalla pieni levy pyörteitä vuodattajat alhaisella suuruusluokkaa, mutta korkeammalla luonnollinen taajuus, mikä vähentää laminaattimainen kupla vaikutus aerodynamically suojattu puolella vanteen profiilia edelleen vähentää korkea viipottaa vedä ja parantaa sivutuuli vakautta. Tämä sivutuuli vakaus sitten luojana mielenrauhan puuskainen tuuliolosuhteissa samalla säästää wattia, joka olisi kulutettu yrittäessään pitämään linjan.

TEHDÄ VAIKUTUS:

Olemme palveluksessa Zipp: n vaikutuksen ™ grafiikka tekniikkaa, joka tulostaa kuvia suoraan pyörän, jotta anna kuoppien tehdä mitä ne on suunniteltu tekemään - ohjaus Pyörrerataherätteestä, nopeus, jolla ilma irtoaa pyörä pois. Toimitusjohtaja tämä on tärkeää vakautta. Kuten 303, 404, ja 808 NSW, vaikutuksen grafiikka myös antaa 202 NSW erottuva viekas ilme pitäen vanteen mahdollisimman kevyt.

showstopper:

Kun se tulee jarrutus "hyvä hiilen vanteen" ei ollut tarpeeksi hyvä, että 202 NSW. Halusimme jarrutustehoa, joka oli parempi kuin alumiinivanteiden ja muita hiili vanteen, ja olemme saavuttaneet tämän tavoitteen. Alan johtava piikarbidin Showstopper ™ jarru rata tarjoaa vertaansa vailla jarrutusvoiman ja modulaatio riippumatta sääolosuhteista tai pituus laskeutuminen. Jossa Showstopper jarrutustehoa, sinun täytyy löytää toinen tekosyy ei ratsastaa sadepäivinä.

Born of Science. Toteutettu HAND .:

Zipp 202 NSW kehitettiin käyttämällä CFD (Computational Fluid Dynamics) jälkikäsittely ohjelmistot ja kuukauden tuulitunnelissa, mukaan lukien aerodynaamiset Bike Testing Facility ARC tuulitunneli, lyhyen ajomatkan päässä ve Indianapolis laitokseen. Teemme tämän, koska yhtenä kehittyneen kehityksen insinöörit, Dave Morse, on ihastunut sanomalla, "Tuuli Tunneli koskaan korvata sillä suolen tarkistaa pyörän suunnittelu." Kehittynyt kehitysinsinöörien The Nest otti että data ja luotu vanteen muoto, joka tuli 202 NSW.

Zipp 202 NSW vanteet riisuttu, valettu, porattu, ja rakennettu Indianapolis, USA ve teknikot. Asiantunteva pyörän rakentajat sitten käsi pitsi vanteet meidän eurooppalaisten tehtävä Cognition hubset käyttämällä Belgian Sapim CX Ray pinnoja ja Secure Lock nännit varmistaa tarkkuuden linjaus ja puhui jopa jännitystä. Lopputuloksena on käsityönä pyöräkerran joka pysyy nopea ja tosi tulevina vuosina.

Tekniset tiedot:

Eturengas:

Paino: 615g

Rim Käytetty: X32NSW

Hub Käytetty: Cognition

Rim Syvyys: 32mm

Max leveys: 25,4 mm

Sisäinen Leveys: 16.25mm

Pinnat: Sapim® CX Ray

Puhui Count: 18

Spoke Pattern: Radial

Spoke Pituus: 272mm

Max Tire Pressure: 125psi

Max Tire Pressure: 8.62bars

Seuraa Adaptable: Ei

Koverrettu Pinta: ABLC ™ Sawtooth ™

Nännit: Sapim® Secure Lock

Ulkoiset Nännit: Kyllä

Jokainen Wheel Sisältää:

Ve Tangentekin titaanin musta vartaassa

Ve venttiili extender by Silca®

Ve yksittäinen pyörä pussi

Ve Tangentekin Platinum Pro Evo jarrupalat

Ve Tangentekin putki 700c x 20 28mm

Ve vannenauha 700c x 20mm


Haluatko lisää pyöräily tuotteita Zipp:lta? bikeinn:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, kuten Zipp 202 Cub NSW Front. Tällä hetkellä Zipp 202 Cub NSW Front on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki pyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Zipp 202 Cub NSW Front

Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus
Materiaalit
Pyörän halkaisija
Vanteen profiili
Jarrutyyppi
Renkaan tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje